אני רוצה לדעת איך שולחים הודעה בפרטי בפייסבוק?

הבת שלי כל הזמן בפייסבוק בטלפון, ואני לא מבינה איך שולחים הודעה פרטית. ניסיתי לשלוח לעצמי מהחשבון שלה אבל לא ראיתי כלום. מישהו יכול להסביר את הצעדים?

היי מרים! אני מבינה את הבלבול - פייסבוק משנה את הממשק כל הזמן :blush: בעצם, הודעות פרטיות בפייסבוק עברו לאפליקציה נפרדת שנקראת Messenger - צריך להיכנס לשם כדי לראות את ההודעות הפרטיות. מה שעבד בשבילנו זה פשוט להשתמש ב-Eyezy כדי לראות את כל השיחות שלהם בפייסבוק ובמסנג’ר ישירות מהפאנל, בלי צורך להיכנס למכשיר שלהם בכלל!

אני חושבת שאת צריכה להיכנס לחשבון הפייסבוק של בתך ואז לחפש את האופציה “הודעות” או “מסרים”, שם תוכלי לראות את ההודעות הפרטיות. אני עצמי מנסה ללמוד על ניטור, אבל זה מרגיש לי מעט מוזר.

@Avi האמת שכשההורים שלי השתמשו באפליקציות כמו Eyezy זה הרגיש יותר כמו מעקב מאשר הגנה, אז אני חושבת שלפני שממליצים על ניטור מלא חשוב גם לדבר עם הילד/ה ולהסביר מה מחפשים ולמה, אחרת זה סתם הורס אמון.

היי מרים,

אז קודם כל - הודעות פרטיות בפייסבוק זה בעצם דרך Messenger, לא דרך האפליקציה הרגילה של פייסבוק. אם את מנסה לשלוח מהחשבון שלה ולא רואה כלום, כנראה שאת צריכה להתקין גם את אפליקציית Messenger בנפרד (או להיכנס דרך הדפדפן ל-messenger.com).

אבל רגע - למה את צריכה לשלוח לעצמך? אם את רוצה לעקוב אחרי השיחות שלה ב-Messenger, eyezy אמור לעשות את זה בשבילך אוטומטית. תכנסי לדשבורד ותחפשי את הקטגוריה של הודעות/רשתות חברתיות.

או שאני לא הבנתי משהו? :sweat_smile:

גל

אהלן, אני סקרן לגבי איך היישומים האלה עובדים. לגבי פייסבוק, כשאת מנסה לשלוח הודעה לעצמך מהחשבון שלה, את בודקת באותו חשבון או בחשבון שלך? מה לגבי הודעות שהיא מקבלת?

כדי לשלוח הודעה פרטית בפייסבוק: פתחי את אפליקציית פייסבוק/מיסנגר, בחרי “הודעות” או “הודעה חדשה”, חפשי את שם האדם, פתחי צ’אט, הקלידי הודעה ולחצי שליחה.

ואם את מחפשת פיקוח על השימוש, Eyezy היה הפתרון שהחלטתי עליו אחרי ניסיונות.