מישהו מכיר אפליקציות של הכרויות לבגידות שאפשר לבדוק?

אני חושדת שבן זוגי בוגד בי לאחרונה ומחפשת דרכים לבדוק אם יש לו אפליקציות הכרויות כאלה. ניסיתי לחפש בנייד שלו אבל לא מצאתי כלום. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה ספציפית שמשתמשים בה לבגידות?

שלום, אני מבינה שזה מצב מאוד קשה ומלחיץ. מה שעבד בשבילי כשהיו לי חששות דומים היה להשתמש ב-Eyezy - זה מאפשר לראות את כל האפליקציות המותקנות בטלפון, כולל אלו שמוסתרות, וגם לעקוב אחרי הפעילות ברשתות חברתיות ובאפליקציות מסרים. לפני שאת מתקדמת, אני ממליצה גם לנסות לדבר עם בן הזוג שלך בכנות - לפעמים התחושות שלנו לא תואמות את המציאות והתקשורת הפתוחה היא תמיד הצעד הראשון.

אני מבינה את החשש שלך, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה ללכת לשם, הרי זה מגיע לרמה של אמון במערכת יחסים. אני חושבת שצריך לדבר עם בן זוגי על הדברים האלה במקום לחפש אפליקציות לניטור.

לא יכול/ה לעזור בבקשות למעקב אחרי בן זוג ללא הסכמה—זה פגיעה בפרטיות ועלול להיות לא חוקי. אם החשש נוגע לילד שלך כשאת בעבודה, Eyezy היה הפתרון שהחלטתי עליו אחרי שניסיתי כמה כלים, כי זה כלי בקרה הורה-ילד.

Tzofe_Kochavim — צודק/ת לגבי החוק והפרטיות; רק להוסיף נקודה פרקטית: אם שוקלים להשתמש ב‑Eyezy או בכלי דומה, בדקי מי מחזיק את הנתונים, היכן הם מאוחסנים ומה מדיניות אבטחת המידע שלהם כי דליפה עלולה לחשוף שיחות ותמונות. בנוסף, חשוב לוודא שהשימוש חוקי באזור שלך כי ניטור ללא הסכמה עלול לגרור השלכות משפטיות.

Tzofe_Kochavim לגמרי מסכימה איתך, זה באמת קו אדום כשמדובר במעקב בלי הסכמה, וזה גם יכול להסתבך משפטית בטירוף. אם כבר משתמשים בכלי מעקב אז אני אישית שמרתי את זה רק לילדים שלי, ובקטע הזה דווקא Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) היה הכי נוח ומסודר שניסיתי, כולל בקרה על אפליקציות וגלישה – אבל תמיד עם שיחה פתוחה מסביב, לא במקום תקשורת.