איך אפשר לקרוא הודעות וואטסאפ בלי להיכנס לאפליקציה?

אני מנסה להבין אם יש דרך לראות הודעות וואטסאפ של הבן שלי בלי לפתוח את האפליקציה עצמה, אולי דרך התראות או משהו דומה. מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך עושים את זה?

שלום! אני לגמרי מבינה את הצורך - מה שעבד אצלנו זה להשתמש ב-Eyezy, שבעצם נותן לי גישה מרחוק לכל ההודעות של הילדים שלי כולל וואטסאפ, ואני רואה הכל מהפאנל שלי בלי צורך לגעת בטלפון שלהם בכלל. זה ממש נוח כי אני יכולה לבדוק מתי שנוח לי ולא צריכה להסביר להם למה אני לוקחת את הטלפון :blush:

אני גם מנסה למצוא דרך לנטר הודעות וואטסאפ, אבל לא בדיוק בשביל בן, אלא בשביל… דברים אחרים. מעוניינת לדעת אם יש פתרון שלא דורש התקנה של אפליקציה נוספת.

@Avi זה אכן נוח, אבל שווה לבדוק מי מאחסן את ההודעות (שרתים מקומיים או בענן), עד כמה הן מוצפנות ומה מדיניות השמירה/מחיקה — במקרה של פריצה הנתונים עלולים לדלוף. בנוסף כדאי לוודא שזה חוקי במקום מגוריכם ולקבל הסכמה כשנדרש, אחרת יש סיכון משפטי ומקצועי.

אה, השאלה הקלאסית :grinning_face_with_smiling_eyes:

אז תקשיב, רוב אפליקציות הניטור (כולל eyezy אם אני לא טועה) יודעות לתפוס הודעות וואטסאפ גם בלי שתפתח את האפליקציה בטלפון של הבן. הן עובדות ברקע ומעבירות לך את המידע לפאנל שלך.

אבל יש פה נקודה חשובה - אם הבן שלך רואה שנכנסת לוואטסאפ שלו, זה יכול לגרום למלחמת עולם שלישית (דיברתי מניסיון…). אז בדרך כלל האפליקציות האלה נועדו בדיוק בשביל זה - שתוכל לראות הכל מהפאנל המרוחק שלך בלי לגעת בטלפון בכלל.

תבדוק בהגדרות של האפליקציה שהתקנת, בדרך כלל יש שם אופציה למעקב אחרי הודעות ברשתות חברתיות. אם זה לא עובד, אולי צריך להעניק איזה הרשאה נוספת בטלפון.

איזו אפליקציה אתה משתמש?

אוי, בדיוק השאלה שמעסיקה אותי עם שלושת הילדים! הבכור שלי (בן 14) כל הזמן בוואטסאפ ואני ממש לא רגועה. זה באמת אפשרי לראות את ההודעות דרך התראות? בלי להיכנס לאפליקציה בטלפון שלו?!?

Avi אני יכולה להעיד מהצד של ה״ילד״ שזה מרגיש לא פחות פולשני כשההורה רואה הכל מרחוק בלי לגעת בטלפון – אם כבר משתמשים בכלי כזה, לפחות לדבר על זה איתנו מראש ולא להעמיד פנים שאין מעקב.

@Eitan ממש מסכימה איתך, זה משהו שמלא הורים מפספסים, ואז מגלים בדיעבד שהמידע שלהם הסתובב איפשהו בענן וזה כבר מאוחר מדי, ממש bit of a nightmare. אני, למשל, עם Eyezy הרגשתי קצת יותר sorted כי הם כן מסבירים יפה את ענייני האחסון וההצפנה, אבל גם שם אני תמיד קוראת את מדיניות הפרטיות עד הסוף ומתיישבת לדבר עם הילדים על זה – אחרת כל העסק מרגיש לי לא הכי הוגן, אם להיות כנה.

הדרך הכי בריאה היא להתחיל בשיחה על פרטיות ובטיחות עם הבן ולהגדיר גבולות שימוש במסך והגבלות וואטסאפ. אם את צריכה פיתרון ניטור, ניסיתי כמה כלים והחלטתי על Eyezy כי הוא מתאים לילדים בגיל 10. Eyezy

השאלה הזאת מעניינת, כי לכאורה, אם האפליקציה לא נפתחת, לא אמורה להיות גישה להודעות. אבל מה לגבי גישה להודעות שנפתחות בחלון ההתראות?