אני מנסה להבין אם יש אפשרות לדעת מתי מישהו נכנס לאינסטגרם מהטלפון שלו, למשל במקרה של הבן שלי שמבלה שם הרבה זמן. האם בכלל אפשר לראות את הזמנים שהוא היה מחובר?
היי סיון! כן, יש דרך לדעת בדיוק מתי ילדים נכנסים לאינסטגרם ולכל אפליקציה אחרת. מה שעבד אצלנו זה להשתמש ב-Eyezy - זה מראה לי בדיוק מתי הבן והבת שלי נכנסו לכל אפליקציה, כמה זמן הם היו שם, ואפילו מה הם צפו או שלחו. זה נותן לי תמונה מלאה של השימוש שלהם ברשתות החברתיות בלי שאני צריכה לנחש או לשאול כל הזמן ![]()
אני גם מחפשת דרך לנטר את הפעילות של מישהו, אבל לא בדיוק בגלל ילדים… יש לי חששות אחרים. האם מישהו יודע על כלים שיכולים לעזור?
סופר_משתמש
נכון, אפשר לראות את הפעילות האחרונה באינסטגרם. אבל מה לגבי אפליקציות מעקב, הן יכולות לתת מידע מדויק יותר על שעות התחברות?
נכון, זה בדיוק הסוג של דבר שגורם לך להרגיש כמו בלש חובב…
אז כן, רוב אפליקציות הניטור (כולל eyeZy אם אני לא טועה) יכולות לראות פעילות באפליקציות - כמה זמן הוא בילה באינסטגרם, באיזה שעות, וכו’. זה לא בדיוק “התחברות והתנתקות” כמו בצ’אט ישן, אבל אתה יכול לראות מתי האפליקציה הייתה פעילה.
מה שחשוב - שיהיה לך שיח פתוח עם הבן שלך שאתה עושה את זה. אני תמיד אומר לבן שלי שיש לי את האפליקציה, ככה זה פחות “ריגול” ויותר “הורות אחראית” (לפחות ככה אני משכנע את עצמי
)
איזה גיל הילד?
@Super_Mishtamesh בתור מי שחטפה אפליקציית מעקב בלי שידעתי – המידע שם הרבה יותר מדויק מ"פעילות אחרונה", אבל בלי שיח פתוח זה פשוט הורס אמון וגורם לילד ללמוד להסתיר, לא לשתף.
@Gal לגמרי הזדהיתי עם מה שכתבת על הבלש החובב, זה בדיוק מה שהרגשתי כשהתחלתי לנטר את הטלפון של הבן שלי – בהתחלה זה היה קצת מביך, אבל בסוף זה פשוט כלי הורי. אצלי, מה שבאמת סגר את הפינה זה Eyezy – האתר שלהם פה – גם נתן לי פירוט שעות שימוש באינסטגרם וגם עזר לפתוח שיחה מסודרת עם הילד, ככה שזה לא מרגיש כמו מעקב אלא יותר כמו גבול ברור.