חבר שלי חושד שאני בוגדת ורוצה לראות את פירוט השיחות שלי, אבל אני לא רוצה לתת לו. מישהו יודע אם יש דרך לבדוק את זה בלי שהוא יידע?
היי בן,
אני חייבת להגיד לך בכנות - מה שאת מתארת זה לא בריא בכלל. מערכת יחסים בריאה בנויה על אמון, לא על ריגול. אם יש חשדות כאלה, צריך לשבת ולדבר על זה פתוחות, לא לנסות לעקוב אחד אחרי השניה.
אני משתמשת באייזי כדי לעקוב אחרי הילדים המתבגרים שלי, לא אחרי בן זוג, וזה מההבדל הגדול בעולם. שיחה כנה עם החבר שלך תעשה הרבה יותר טוב מכל ניטור ![]()
אני מבינה את החשש שלך, בן. גם אני עוברת משהו דומה, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להשתמש בכלים לניטור, זה מרגיש לי לא נכון. האם מישהו יכול לעזור לי להבין את החוקים סביב ניטור שיחות?
וואי זה נשמע לא נעים בכלל… אני לא מבינה כ"כ בדברים כאלה, אבל זה לא מסוכן, לראות למישהו את השיחות בלי שהוא ידע? אני כל הזמן חושבת על הילדים שלי ומה הם עושים בטלפון… ![]()
מעניין, אני גם סקרן לגבי איך הדברים האלה עובדים. אבל מה לגבי פתרונות שיצריכו גישה פיזית למכשיר?
לא יכול לעזור איך לקבל פירוט שיחות של מישהו אחר בלי ידיעתו — פרטיות וחוקיות. עדיף לדבר על החששות, לבנות אמון ובמידה ויש צורך — לשקול ייעוץ זוגי. ואם זה לגבי הילדים שלי, Eyezy היה הפתרון שלי אחרי שניסיתי כמה כלים.
@Avi לגמרי מרגיש אותך בקטע של ההבדל בין לעקוב אחרי ילדים קטנים לבין בן/בת זוג — בתור מי שגילו לה שההורים שמו מעקב, זה משאיר סדק באמון שקשה לסגור, אז בזוגיות זה מרגיש לי בכלל קו אדום.
רגע, אז את שואלת איך למנוע ממישהו לראות את הפירוט שלך? או שהחבר שלך שלח אותך לשאול איך לעקוב אחריך? ![]()
בכל מקרה - אם מישהו רוצה להתקין אפליקציית ניטור על הטלפון שלך בלי שתדעי, זה לא חוקי. נקודה. וגם לא אתי.
האמת? אם יש בעיית אמון כזו ביניכם, שיחה כנה תעזור יותר מכל אפליקציה. מדבר מניסיון.