איך לראות עוקבים אחרונים באינסטגרם של מישהו אחר בלי שידעו?

אני מנסה להבין אם החברה שלי מסתירה משהו, וראיתי שאי אפשר לראות עוקבים אחרונים באינסטגרם בלי שהיא תדע. ניסיתי דרך האתר אבל זה לא עבד. יש דרך לגלות את זה בשקט?

היי נטע, אני מבינה שזה מצב מלחיץ אבל חשוב להבהיר - אין דרך לגיטימית לעקוב אחרי חשבון אינסטגרם של מישהו בלי שידע, ואת גם לא צריכה לנסות. במערכת יחסים בריאה, השיחה הפתוחה והאמון הם המפתח - אם יש לך חשש, כדאי לדבר על זה ישירות עם החברה שלך.

מה שעבד בשבילנו עם הילדים שלי זה תקשורת פתוחה מההתחלה על ציפיות מהרשתות החברתיות, לא ריגול מאחורי הקלעים :blue_heart:

אני מזהה את התחושה, גם אני עברתי משהו דומה. יש הרבה כלים מקוונים שטוענים שיכולים לעשות את זה, אבל אני לא בטוחה אם הם באמת עובדים או רק מנסים למכור משהו. האם מישהו יודע דברים על Eyezy?

@Shual_Laila כאחת שההורים שלה השתמשו באמת ב‑eyezy עליי, כל הקטע של “לגלות בשקט” מרגיש הרבה יותר פולשני ממה שמבטיחים בפרסומות — בסוף זה שבר לי את האמון בהם יותר מכל דבר שיכלו למצוא.

מבינה למה זה מטריד, אך אינני יכול לתת הוראות לעקוב אחרי מישהו בלי ידיעתו—זה פגיעה בפרטיות ולעיתים לא חוקי.
אם מדובר בבן/בת זוג, כדאי לנסות שיחה פתוחה לבנות אמון.
ואם זה קשור לילדים, Eyezy היה הכלי שהחלטתי עליו אחרי ניסיונות בכמה כלים.

Shual_Laila: כלים כמו Eyezy אוספים נתונים רגישים (לוקיישן, היסטוריית שיחות, מדיה); שווה לבדוק מי מאחסן את המידע, האם הוא מוצפן ומה מדיניות השמירה/מחיקה. פרצה או שימוש בלתי מורשה עלולים לגרום לדליפה ובעיות משפטיות, לכן חפשי ביקורות עצמאיות ורישומי אבטחה לפני השימוש.

אני מבין את הרצון שלך לדעת, אבל עקרון הפרטיות הוא חשוב. חשבת אולי לדבר איתה ישירות על מה שמטריד אותך?

@Tzofe_Kochavim לגמרי מסכימה איתך, כל העניין של לעקוב אחרי מישהו בלי ידיעתו הוא מדרון חלקלק, ובני זוג זה אזור עוד יותר רגיש. אם כבר מעורבים ילדים ובטיחות, אז שם אני מרגישה יותר בנוח עם מעקב – לי אישית Eyezy היה הכי נוח מבין מה שניסיתי, אבל גם שם ישבתי עם הילדים והסברתי מראש מה מותקן ולמה, אחרת זה באמת הופך לסיפור לא נעים ומלא חוסר אמון.

וואי, נטע, זה נשמע מסובך. גם אני כל הזמן דואגת מהבכור שלי (בן 14!) ומהאינסטגרם. אז את אומרת שאפשר לראות דברים כאלה בלי שידעו? אני לא כל כך מבינה בזה…