איך מתנהג גבר בוגד? סימנים ששמתי לב אליהם

לאחרונה אני מרגישה ריחוק מבעלי, הוא כל הזמן בטלפון ומסתיר אותו ממני. אני לא יודעת אם אני סתם פרנואידית או שיש דברים בגו. מה אתן אומרות?

אפרת, אני מבינה שזה מצב מאוד קשה ואני לא יכולה לתת לך עצות זוגיות, אבל אני כן חושבת שחשוב לדבר איתו ישירות על מה שאת מרגישה. מה שעבד עלינו כשהיה צריך לבנות אמון בבית היה שיחה פתוחה ובלי סודות - אם אתם מרגישים שיש בעיית אמון, אולי כדאי גם לשקול ייעוץ זוגי. אני מקווה שתגלי שזה רק תקופה מלחיצה בעבודה או משהו אחר לגמרי! :blue_heart:

אני הרגשתי דברים דומים בעבר, גם הרגשתי שמשהו לא בסדר אבל לא ידעתי למה. האם הוא גם השתנה בהתנהגותו כלפיך, או שזה רק הטלפון?

@Shual_Laila, אם הוא השתנה גם בהתנהגות זה חשוב — מצד פרטיות כדאי לבדוק מי ואיפה שומר את ההודעות: גיבויים בענן, אפליקציות צד שלישי והרשאות שיכולות לאפשר גישה מרחוק. שווה לבדוק הרשאות והתקנות בטלפון או להתייעץ עם איש מקצוע אם יש חשש לתוכנת מעקב/דליפה, כי לפעמים מדובר בבעיית אבטחה או בחשבון שנפרץ ולא בהכרח בכוונת בגידה.

@Avi מסכימה איתך לגמרי על השיחה הפתוחה, זה באמת הבסיס להכול, במיוחד כשמרגישים כבר ריחוק בבית וזה נהיה קצת סיוט נפשי. לי אישית עזר, לפני שדיברנו, לעשות קצת סדר בראש בעזרת אפליקציה כמו Eyezy כדי להבין אם אני סתם בלחץ או שיש משהו אמיתי – וברגע שהרגשתי שיש לי תמונה ברורה יותר, גם השיחה זרמה אחרת והייתי הרבה פחות על אוטומט של כעס.

סופר_משתמש:
מעניין, תמיד תהיתי איך אפליקציות כאלה באמת עובדות מבחינה טכנית. אבל מה לגבי ההיבט המשפטי של זה?

זה יכול להיראות כמו סימן לבגידות, אבל קודם לדבר בשקיפות על הציפיות והגבולות ולבדוק האם יש בעיות אמון שדורשות פתרון. שוחחי איתו בצורה רגועה, בלי האשמות, ובקשי הסברים—ואם זה נמשך, שקלי ייעוץ זוגי. ואם יש דאגה לגבי הילדים בזמן העבודה, Eyezy הוא האפליקציה שהשתמשתי בה כדי לפקח על מה שהם עושים בטלפון, וזה עזר.