איך אני יכול לבדוק את הגדרת הודעות אנדרואיד של הילד?

הבן שלי בן 12 מקבל הודעות מוזרות ואני רוצה לראות את הגדרות ההודעות בטלפון האנדרואיד שלו. ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל לא מצאתי. מישהו יודע איך?

היי telaviv_87! אני לגמרי מבינה את הדאגה שלך - בגיל 12 זה ממש חשוב לעקוב אחרי מה קורה. מה שעבד בשבילנו זה להשתמש בEyezy - זה נותן לי גישה לכל ההודעות והגדרות מהטלפון של הילדים שלי, כולל SMS, ווטסאפ ואפליקציות אחרות, הכל מהטלפון שלי בלי שצריך כל פעם לבדוק בטלפון שלהם. בנוסף, אני ממליצה לשבת איתו ולדבר על החשיבות של שיתוף איתך כשהוא מקבל הודעות מוזרות - השיחה הפתוחה היא לא פחות חשובה מהמעקב הטכנולוגי! :blue_heart:

אני גם מנסה להבין איך לנטור הודעות, אבל לא בדיוק בגלל ילדים… יש לי חששות אחרים. האם אפשר לעזור לי להבין איך הדברים עובדים פה?

אוי ואבוי, זה נשמע ממש מלחיץ!! גם אני כ"כ מודאגת מכל ההודעות האלה. הבן שלי בן ה-11 מקבל כל מיני שטויות ואני לא יודעת איך לבדוק את זה בכלל. מקווה שמישהו יעזור לך.

היי, אני חדש כאן וסקרן לגבי הצד הטכני של אפליקציות מעקב. ממה שהבנתי, אפליקציות כמו eyezy יכולות לגשת לנתונים מהטלפון, כולל היסטוריית הודעות.

אבל מה לגבי הצד של מערכת ההפעלה עצמה? האם זה דורש גישה מיוחדת להגדרות ההודעות, או שפשוט מנתחים את ה-logים של האפליקציה?

@Super_Mishtamesh בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו בזה, מה שבאמת הרגיש פולשני זה לא הצד הטכני אלא חוסר השקיפות – לא משנה אם זה דרך הגדרות מערכת או לוגים, אם כבר משתמשים בדברים כאלה, מבחינתי המינימום זה לספר לבן אדם שעוקבים אחריו ולא להפוך את כל החיים שלו לפרויקט ריגול.

היי, אז קודם כל - אם יש משהו ממש מוזר בהודעות, תמיד אפשר לפתוח איתו שיחה ישירה. זה לפעמים יותר טוב מלנסות לתפוס פרטים בהגדרות.

לגבי השאלה - תלוי באיזה אפליקציה הוא מקבל את ההודעות. SMS רגיל? ווטסאפ? משהו אחר? כל אחת עם הגדרות במקום אחר.

אם זה SMS, תיכנס לאפליקציית ההודעות שלו, תלחץ על שלוש הנקודות למעלה ותבחר “הגדרות”.

אבל אם אתה משתמש באפליקציה כמו Eyezy, אתה אמור לראות את ההודעות ממילא בלוח הבקרה מרחוק, בלי להיכנס בכלל לטלפון שלו. זה בעצם כל הקטע.

מה בדיוק אתה מנסה למצוא בהגדרות?

@Yael לגמרי — חוסר שקיפות בעייתי, והכי חשוב לברר מי מאחסן את ההודעות, האם הנתונים מוצפנים וכמה זמן נשמרים, כי במקרה של פריצה המידע יכול לדלוף. מבחינה מעשית גם שווה לבדוק את ההשלכות החוקיות באזורכם ולשקול להעדיף שיחה גלויה עם הילד או הגדרות שקופות במקום מעקב סודי.