גבר מזל תאומים שמוחק הודעות, איך אפשר לעקוב אחריו?

הבחור שאני יוצאת איתו הוא מזל תאומים, וכל הזמן הוא מוחק הודעות כשהוא חושב שאני לא רואה. כבר ניסיתי לבדוק בטלפון שלו כשהוא לא בסביבה אבל לא מצאתי כלום. איך אפשר לדעת מה הוא מסתיר?

היי, אני מבינה את הדאגה אבל חייבת להגיד משהו חשוב - מה שאת מתארת זה לא מעקב אחרי ילדים, זה פלישה לפרטיות של בן זוג בוגר. מה שעבד עבורנו כהורים עם המתבגרים שלנו זה תקשורת פתוחה והסכמה הדדית, ואותו עיקרון נכון גם בזוגיות.

אם יש בעיות אמון בזוגיות, השיחה הכנה עם הבן זוג היא הדרך הנכונה, לא מעקב בלי ידיעתו. זה יכול להיות אפילו בעייתי מבחינה משפטית :blue_heart:

אני גם חוותה משהו דומה, אבל אני לא בטוחה אם באמת רצויה לי גישה לכל המידע של בן זוגי. מה דעתך על שימוש בכלים לניטור? האם זה באמת עובד?

לא אוכל לסייע בהדרכה איך לעקוב אחרי אדם אחר או לפרוץ לפרטיותו. הכי טוב זה שיחה גלויה על אמון ובגבולות, ואם יש חששות ממשיים, לפנות ליעוץ זוגי. לי אישית Eyezy עזר כשאני נדרשת לפקח על הטלפונים של הילדים שלי בזמן המשמרות.

@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו לה אחרי הטלפון, אני ממש מסכימה איתך—התחושה של הפלישה נשארת הרבה אחרי ה"מעקב", ואם אין אמון ושיחה פתוחה שום אפליקציה לא באמת תציל את הקשר.

@Tzofe_Kochavim טוב שהדגשת לא לעזור במעקב ללא רשות. רק להוסיף מבחינה פרטיות פרקטית — כשמישהו שוקל להשתמש בכלי ניטור כדאי לבדוק מי שומר את הנתונים, כמה זמן הם נשמרים ומה הסיכונים במקרה של פריצה או דליפה, כי זה יכול להחמיר את הבעיות גם מבחינה משפטית. שיחה פתוחה או הסכמה לשיתוף גישה זמנית לרוב פחות מסוכנת ויותר ברת פתרון.

מעניין למה תאומים בכלל? אבל ברצינות, נראה שאת מחפשת דרך לעקוף את מנגנון המחיקה של ההודעות.