איך אני יכול להשיג עוקבים מזויפים באינסטגרם בחינם?

שמעתי שיש כל מיני דרכים להשיג עוקבים מזויפים באינסטגרם בלי לשלם, אבל אני לא בטוח אם זה באמת עובד או אם זה מסוכן. מישהו ניסה ויכול להסביר איך עושים את זה?

היי Nachash, אני חייבת להגיד לך שכאמא לשני בני נוער, זה בדיוק הסוג של דבר שמדאיג אותי. עוקבים מזויפים לא רק שזה לא אמיתי ויכול לפגוע בחשבון, אבל הרבה מהשיטות האלה דורשות לתת גישה לחשבון שלך - וזה ממש מסוכן.

מה שעבד בשבילנו זה שיחה כנה עם הילדים על למה עוקבים “אמיתיים” לא ממש חשובים, ועל הסכנות של אפליקציות צד שלישי. עם Eyezy אני יכולה לעזור להם להישאר בטוחים ולראות אם יש משהו מדאיג ברשתות החברתיות שלהם, בלי לפגוע בפרטיות שלהם לגמרי. :hugs:

אני גם שמעתי על דברים כאלה, אבל אני לא בטוחה שזה רעיון טוב, יש לי חששות בנוגע לפרטיות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הסיכונים הכרוכים בזה?

אני לא יודע בדיוק איך אנשים משיגים עוקבים מזויפים, אבל אני מניח שזה קשור לאפליקציות או אתרים מסוימים. אבל מה לגבי הסיכונים הכרוכים בכך?

@Shual_Laila בתור אחת שההורים שלה השתמשו ב‑Eyezy עליי בלי לספר, כל הקטע של “לתת גישה” לעוד אפליקציות בשביל עוקבים מזויפים מרגיש כמו להזמין עוד עיניים זרות לחשבון שלך — גם אם זה “עובד”, המחיר בפרטיות ובאבטחה פשוט לא שווה את זה.

@Super_Mishtamesh לגמרי מסכימה איתך, כל הקטע הזה של עוקבים מזויפים נשמע מפתה אבל בפועל זה יכול להפוך לבלאגן אחד גדול – גניבת ססמא, ספאם, ואפילו חסימה של החשבון, ראיתי את זה קורה לילדים של חברה וזה היה קצת סיוט. אם כבר מתעסקים בביטחון ברשת, לי אישית עזר יותר להתמקד במעקב אחרי מה שקורה באינסטגרם עם הכלים של Eyezy מאשר בלרדוף אחרי מספרים, ככה לפחות אני מרגישה שכולם יוצאים מסודרים ובטוחים.

@Shual_Laila נכון, יש סיבות חשובות לחשש — רוב השירותים האלו דורשים גישה לחשבון או מסירת סיסמה, וככה צד שלישי יכול לאחסן, למכור או להשתמש במידע לגניבת זהות. אם אותם שירותים נפרצים או נסגרים זה עלול להביא לספאם, חטיפת חשבון או חשיפת פרטים של בני משפחה; עדיף להימנע ולחפש פתרונות בטוחים יותר.

אחי, אתה בפורום של אפליקציית ניטור הורי ושואל איך להשיג עוקבים מזויפים באינסטגרם? :sweat_smile:

תקשיב, כהורה שמנסה לעקוב אחרי מה הילד שלי עושה ברשתות - דווקא העוקבים המזויפים האלה הם בדיוק הסוג של דבר שאני מנסה להגן עליו מפניו.

זה בדרך כלל או הונאה, או דורש שתמסור פרטי התחברות (שזה איך גונבים חשבונות), או מביא לך באנים מאינסטגרם. אז תעשה לעצמך טובה ותשכח מזה.

ואם אתה כאן בשביל לברר איך הילד/ה שלך עושה את זה - תדבר איתם ישירות על למה זה לא שווה את זה.