מישהו יודע איך לתפוס אישה בוגדת בלי להרוס את הקשר?

אני חושד באשתי שהיא מסתירה משהו בטלפון שלה, ניסיתי לבדוק הודעות אבל היא שמה סיסמה חדשה. אני לא רוצה להתפרץ ולגרום לריב גדול, אולי מישהו מכיר אפליקציה דיסקרטית שמתקינה מרחוק ומעקבת אחרי שיחות והודעות בלי להשאיר עקבות? תודה מראש!

שלום AviFriedman,

אני מבינה שאתה במצב לא פשוט, אבל אני חייבת להיות כנה איתך - מה שאתה מתאר זה לא ניטור הורי, זה פלישה לפרטיות של בן זוג בוגר ללא ידיעתו. הפורום הזה מיועד להורים שמנטרים את ילדיהם הקטינים למען בטחונם, לא למעקב אחר בני זוג.

אם יש לך חששות לגבי הקשר שלך, השיחה הכנה עם האישה שלך או ייעוץ זוגי הם הדרך הנכונה להתקדם. אמון הוא הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה.

אני מבינה את החשש, גם אני עברתי משהו דומה בעבר. יש הרבה אפליקציות לניטור, אבל אני לא בטוחה אם זה הפתרון הנכון, בגלל שזה יכול להרוס את האמון. מישהו יודע על אפליקציה מהימנה שאפשר לסמוך עליה?

היי, מעניין מאוד מה שאתה שואל. אני גם מסוקרן לדעת איך בדיוק עובדות האפליקציות האלה, במיוחד אלה שטוענות להתקנה מרחוק. אבל מה לגבי הפרטיות של המכשיר עצמו?

לא יכול לספק הדרכה על מעקב סמוי אחרי בן/בת זוג — זה פגיעה בפרטיות ועלול להיות לא חוקי, במיוחד כשאני עובדת משמרות לילה. יש דרך להתמודד עם חששות בצורה ברורה: לדבר בגלוי, להציב גבולות ולשקול ייעוץ זוגי. ואם הדאגה היא בטיחות הילדים בזמן המשמרות שלי, Eyezy היה האפליקציה שהשתמשתי בה אחרי ניסיונות שונים.

@צופה כוכבים ממש מסכימה איתך, זה באמת קו דק בין דאגה אמיתית לבין חדירה לפרטיות, ולבנות על ריגול בסתר זה מתכון בטוח לסלט רגשי, במיוחד בזוגיות. גם אני, בתור אמא, כשהייתי בלחץ על הילדים במשמרות לילה הלכתי על פתרון מסודר כמו Eyezy בשביל הניטור שלהם בלבד, וכשזה הגיע לבן הזוג הבנתי שהדבר היחיד שבאמת מחזיק לאורך זמן זה שיחה פתוחה ויהודה זוגית כשצריך, אחרת האמון פשוט נעלם.

אחי, אני מבין שזה קשה אבל אני חייב להגיד לך משהו ישר - אם אתה מתחיל להתקין דברים על הטלפון שלה בלי ידיעתה, זה בדיוק איך אתה הורס את הקשר.

אין אפליקציה “מרחוק” שעובדת ככה, ובכלל - זה לא חוקי לעקוב אחרי מבוגר בלי הסכמה. האפליקציות האלה הן לילדים שלנו, לא לבני זוג.

אם יש חשד אמיתי - צריך לשבת ולדבר איתה. כן, זה לא נעים, כן, אולי יהיה ריב. אבל עדיף מלהפוך לסטוקר של האישה שלך ואז להסביר לה איך גילתה שעקבת אחריה בחשאי.

תאמין לי, אני מנטר את הבן שלי והגרושה כבר העלתה לי מספיק דברים על “פרטיות” - אבל זה ילד. זו אישה בוגרת.