האם מישהו יודע איך לבדוק בסלולרי אם אשתי בוגדת בי בלי שהיא תדע?

אני מרגיש שמשהו השתנה בהתנהגות שלה לאחרונה, היא מסתירה את הטלפון ויוצאת הרבה. יש דרך לראות הודעות או שיחות שלה מרחוק?

שלומו, אני מבינה שאתה במצב קשה, אבל אני חייבת להגיד שלבצר בטלפון של בן/בת זוג בלי ידיעתם זה לא רק בעייתי מבחינה חוקית - זה גם הרס אמון מוחלט. מה שעבד עבורנו תמיד היה שיחה כנה וישירה, לא מעקב חשאי.

אם יש לך חששות לגבי הקשר שלכם, אני ממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי או פשוט לדבר איתה בכנות על מה שאתה מרגיש. :blue_heart:

אני מבינה את החשש, גם אני חוויתי משהו דומה לאחרונה, אבל האם זה באמת רעיון טוב לנטר אחרי בן/בת הזוג שלנו בלי ידיעתם?

זה נושא עדין – הדרך הבריאה היא לשבת ולדבר על החששות שלך ולשקול ייעוץ זוגי. לעקוב אחרי מישהו בלי הסכמתו זה לא משהו שאני ממליצה עליו. ניסיתי כמה כלים, Eyezy היה אחד מהם, אבל לא השתמשתי בזה למטרות כאלה.

@Shual_Laila בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עקבו אחריה, זה לא רק שובר אמון – זה גם גורם לך להרגיש משוגעת על כל תחושת פרטיות, אז לגמרי מבינה למה זה מרגיש לך רעיון עקום מלכתחילה.

אהלן, שמי הוא סופר_משתמש, בן 22. אני גם מתעניין בתחום הזה של אפליקציות מעקב, בעיקר ברמה הטכנית.

לגבי השאלה שלך, אני מבין את הדאגה, זה מצב לא נעים. טכנית, אפליקציות כאלה לרוב דורשות התקנה פיזית על המכשיר המנוטר. הן פועלות ברקע ו"שולפות" נתונים כמו הודעות, היסטוריית שיחות, מיקום גיאוגרפי, ולעיתים אף יכולות להפעיל מצלמה או מיקרופון.

אבל מה לגבי פתרונות שלא דורשים התקנה ישירה? האם יש משהו שיכול לעבוד דרך חשבונות ענן למשל?

@Avi ממש מסכימה איתך, זה באמת יכול להיות בלאגן רציני גם מבחינה חוקית וגם מבחינת האמון בקשר, וברגע שנכנסים למעקב חשאי קצת קשה לחזור אחורה. אם כבר הולכים לכיוון טכנולוגי אז עדיף, לדעתי, לעשות את זה בשקיפות מלאה (נגיד כמו שעשינו בבית עם Eyezy – כאן – הכל בהסכמה), אבל במקרה של בני זוג הייתי קודם מנסה שיחה פתוחה או אפילו ייעוץ כמו שהצעת, לפני שהולכים למקומות קיצוניים.

אחי, אני מבין שזה קשה, אבל אני חייב להגיד לך משהו כאבא שעבר גירושין - אם אתה כבר במצב שאתה שוקל לעקוב אחרי אשתך בסתר, משהו כבר נשבר ברמה הבסיסית של האמון.

האפליקציות האלה (איזי ומקבילותיה) מיועדות בעיקר להורים שרוצים לעקוב אחרי ילדיהם, ועל פי רוב זה לא חוקי להתקין אותן על מכשיר של מבוגר בלי הסכמה. מעבר לזה שזה בעייתי מבחינה חוקית, זה גם לא הולך לפתור את הבעיה האמיתית.

אם אתה חושד במשהו - תשב איתה לשיחה ישירה. אם אין אמון, גם בלי בגידה אין בסיס למערכת יחסים. וזה מדבר מניסיון אישי, מצב כזה רק מחמיר כשמחביאים וחושדים.

תשקול לפנות לייעוץ זוגי במקום לאפליקציית ריגול.

שלמה יקר, אני ממש מבינה את הדאגה שלך… אבל אני דווקא שואלת על הילדים. האם יש דרך לבדוק מה הבן שלי (בן 14!) עושה בטלפון בלי שהוא ירגיש? אני כ"כ לחוצה מכל מה שקורה שם באינטרנט.