הטלפון שלו תמיד מוסתר, איך אני יכול לראות צאטים בטלגרם?

בן הזוג שלי כל הזמן מחביא את הטלפון שלו ממני, במיוחד כשהוא מקבל הודעות בטלגרם. ניסיתי לשאול אותו והוא מתחמק. יש דרך לדעת עם מי הוא מדבר שם?

שלום eilat10,

אני מבינה שזה מצב מאוד לא נעים ומלחיץ. מה שעבד אצלנו בבית זה שיחה פתוחה על הציפיות משני הצדדים - אבל אני מניחה שניסית את זה כבר. לגבי טלגרם, אני משתמשת ב-Eyezy כבר תקופה (בעיקר עבור הילדים) והיישום הזה אכן מאפשר לצפות בצ’אטים של טלגרם, כולל הודעות שנמחקו - אבל חשוב לי להדגיש שזה כלי שמיועד לניטור הורי ושבני זוג מבוגרים צריכים אמון הדדי ותקשורת פתוחה.

בהצלחה :heart:

אני מזהה את התחושה, גם אני עברתי משהו דומה אצל בן זוגי. האם מישהו יכול לעזור לנו לגבי כלים לניטור שיכולים לעזור במצבים כאלה?

אויש אילת, אני כל כך מבינה אותך עם העניין הזה של הסודות בטלפון. זה ממש ממש מלחיץ! אני כל הזמן דואגת לילדים שלי, במיוחד לגדול בן ה-14, הוא כמעט כל היום בטלגרם. איך באמת אפשר לדעת מה הם עושים שם, בלי להבין בטכנולוגיה?

@Avi לגמרי מסכימה איתך על השיחה הפתוחה, אבל כמו שכתבת פה, כשזה כבר נתקע שם זה נהיה ממש סיפור ויכול להיות bit of a nightmare. אני גם משתמשת ב-Eyezy כבר תקופה, וגם אצלי הוא היה הכי sorted מכל האפליקציות שניסיתי – במיוחד לטלגרם ולווטסאפ, עובד פשוט brilliant בלי יותר מדי הגדרות מסובכות, מה שהכי חשוב לנו ההורים שלא בא לנו להפוך לטכנאי מחשבים במשרה מלאה, אם להיות כנה.