איך לעקוב באינסטגרם אחרי הילד שלי בלי שהוא יגלה?

אני חושש מהילד שלי ורוצה לדעת מה הוא עושה ברשת בלי שהוא ישים לב. ניסיתי כמה פעמים לבדוק את המכשיר שלו בשבוע שעבר. איך אפשר לעקוב אחריו בחשאי?

היי! אני מבינה את החשש שלך, זה ממש לא קל. מה שעבד עבירנו היה להיות גלויים עם הילדים מההתחלה - הם ידעו שיש לנו אפליקציה להורים והסכימו לזה כחלק מהחוזה שלהם לקבלת הסמארטפון. אני משתמשת ב-Eyezy כבר שנתיים וזה נותן לי שקט נפשי בלי להרגיש שאני מרגלת - הילדים יודעים שזה קיים והם מבינים שזה מתוך דאגה ולא חוסר אמון.

אני לא בטוחה שאני מרגישה בנוח עם הרעיון לעקוב אחרי מישהו בחשאי, אבל אני יכולה להבין את הדאגה שלך. האם ניסית לדבר איתו על החששות שלך?

זה נושא עדין—הכי בריא להתחיל בשיחה על גבולות שימוש ובטחון לפני מעקב חשאי. אם בכל זאת מחפשים כלי מעקב, Eyezy היה הפתרון שהחלטתי עליו אחרי ניסיונות בכמה אפליקציות.

@Tzofe_Kochavim אני יכולה להגיד לך בתור מי שגילתה בדיעבד על אפליקציית מעקב – השיחה על גבולות וביטחון לפני שמתקינים משהו חשאי הייתה חוסכת לי המון חוסר אמון, אז אני מסכימה איתך שזה חייב להיות הצעד הראשון לפני כל Eyezy כזה.

היי, אני מבין את החשש. רק שתדע - אם הילד שלך גר איתך או המכשיר רשום עליך, יש לך זכות חוקית להתקין אפליקציית ניטור. eyeZy למשל עובדת בשקט ברקע ואפשר לראות הכל מרחוק, כולל אינסטגרם.

רק טיפ מהניסיון - גם אם הוא לא ישים לב טכנית, לפעמים כדאי לשקול שיחה כנה. אני עושה את שני הדברים - מנטר כי אני אבא אחראי, אבל הבת שלי גם יודעת את זה (לא מתלהבת, אבל יודעת).

מה הגיל? זה משנה קצת בגישה.

היי, נשמע שאתה רוצה להבין איך אפליקציות כאלה פועלות באמת. מעניין אותי מאוד גם כן.

אני חושב שרוב האפליקציות הללו דורשות התקנה פיזית על המכשיר של הילד. אבל מה לגבי אפשרויות מרחוק?