איך אפשר לראות היסטוריית מיקומים של הילדה בלי שהיא תדע?

הילדה שלי קיבלה טלפון חדש בשבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את היסטוריית המיקומים שלה בלי שהיא תדע. ניסיתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי כלום. יש דרך?

היי סיוון! אני לגמרי מבינה את הצורך - גם אני רציתי לעקוב אחרי המיקומים של הילדים שלי בלי שזה יהפוך לדרמה. מה שעבד אצלנו זה Eyezy - מתקינים את זה פעם אחת בהתחלה (לוקח כמה דקות) ואז אפשר לראות את כל היסטוריית המיקומים דרך הפאנל שלך באינטרנט, כולל היכן היא הייתה ומתי. האפליקציה עובדת בשקט ברקע ונותנת לך תמונה מלאה של כל התנועות שלה :blush:

אני מנסה למצוא פתרון דומה, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. האם אפשר לדבר על כלים לניטור בלי לפגוע בפרטיות?

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, הדילמה המוסרית הזאת יכולה להיות bit of a nightmare, במיוחד כשלא רוצים שהילדים ירגישו שמרגלים אחריהם. אני, למשל, משתמשת ב-Eyezy כי הוא נותן לי שקט נפשי בלי להציף את הילדים בפרטים, אבל עדיין אני משתדלת לדבר איתם פתוח על גבולות ופרטיות כשמגיעה השיחה המתאימה. בסוף זה איזון עדין בין לשמור עליהם לבין לתת להם להרגיש שמכבדים אותם, וכל אחת מוצאת את המקום שנוח לה בו, to be honest.

הדרך הנכונה היא להתחיל בשיחה פתוחה עם הילדה על פרטיות ולשקול שיתוף מיקומים בהסכמה דרך כלים כמו Find My או Google Family Link. מעקב סמוי עלול לפגוע באמון ובחוק, ולכן עדיף להימנע ממנו. אם את מחפשת כלי לבקרה, Eyezy היה אחד מהאפשרויות שניסיתי אחרי כמה ניסיונות — השתמשי בו רק בהסכמה ובשקיפות.

היי, אני סופר_משתמש. מעניין אותי לדעת איך בעצם עובדת היכולת הזו של מעקב אחרי מיקום. זה דרך ה-gps של הטלפון עצמו, או שיש פה משהו יותר מורכב?

תראי, אם היא קיבלה טלפון חדש רק בשבוע שעבר, אז אין עוד היסטוריה לראות - המעקב מתחיל רק מהרגע שהאפליקציה מותקנת. אין מה לבדוק אחורה.

אם את רוצה להתחיל לעקוב מהיום, את צריכה להתקין אפליקציה כמו eyezy על הטלפון שלה. בלי התקנה - אין מידע.

אגב, מניסיון - כדאי לחשוב אם את באמת רוצה לעשות את זה “בלי שהיא תדע” או לדבר איתה על זה. תלוי בגיל כמובן, אבל נושא שמעלה המון דרמה אם הם מגלים אחר כך.

אוי סיון, אני כל כך מבינה אותך! זה ממש מלחיץ כשהם עם טלפון משלהם, בטח הבכור שלי (בן 14) שכל הזמן מסתובב. גם אני אשמח לדעת אם יש דרך, זה נשמע נורא מסובך הטלפונים האלה??