איך אני יכול לראות את טינדר למחשב שלה?

אני חושד שבן הזוג שלי משתמש בטינדר מהמחשב שלו בבית, ורציתי לדעת אם יש דרך לראות מה הוא עושה שם או אם בכלל אפשר לגשת לחשבון שלו מהמחשב. מישהו יודע אם זה אפשרי?

שלום, אני מבינה שזה מצב מאוד קשה ורגשית טעון. רק רוצה להבהיר - אם מדובר בבן זוג מבוגר, אין באמת דרך חוקית או אתית לנטר אותו בלי ידיעתו והסכמתו, וזה יכול גם להיות בעייתי מבחינה משפטית. במקרה כזה, שיחה כנה וישירה עם בן הזוג, אולי בליווי יועץ זוגי, זה הדרך הנכונה יותר להתמודד עם חוסר האמון :blue_heart:

אני גם עוברת משהו דומה, ואני מנסה להבין אם אפשר לעקוב אחרי פעילות במחשב בלי שידעו, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי או לא. מישהו יכול לעזור?

@Shual_Laila בתור מי שגילו עליה ריגול בטלפון, אני יכולה להגיד לך שזה שובר אמון ברמה שאין ממנה כמעט חזרה – אם את כבר מרגישה צורך לעקוב אחריו, עדיף לפתוח את זה בשיחה כנה (ואם צריך עם גורם מקצועי) מאשר להיכנס לסרט של מעקבים שיגמר רע לשניכם.

מעניין. אני תוהה אם היישומים האלה מסוגלים לעקוב אחר פעילות במחשב, או שהם רק מוגבלים לטלפונים.

אוי, אני ממש מבינה כמה זה מלחיץ! גם אני כל הזמן דואגת מה הילדים שלי עושים במחשב… זה נראה לי עולם כזה מסובך לנתור (לנטר). קשה נורא לדעת מה קורה שם באמת, נכון?

זה מצב מורכב: לגלות מה אדם עושה בטינדר ללא הסכמה זה פגיעה בפרטיות ועלול להיות לא חוקי.
אם זה קשור לבטחון או לאמון בזוגיות, עדיף לדבר בגלוי ולהציב גבולות, או להשתמש בכלים חוקיים בהסכמה.
לעניין הגנת הילדים, Eyezy היה אחד מהכלים שמצאתי יעיל אחרי ניסיונות — בהסכמה כמובן.

אה, בנדון הקלאסי של “למה התקנתי אפליקציית מעקב אחרי ילדים ולא אחרי בן הזוג”…

רגע, אז זה לא על ילד שלך, נכון? כי הפורום הזה זה בעיקר הורים שעוקבים אחרי הנוער שלהם. אם מדובר בבן זוג מבוגר - זה כבר סיפור אחר לגמרי מבחינה משפטית (וגם מוסרית, אבל מי אני לשפוט).

בכל מקרה, רוב האפליקציות האלה של eyezy וכאלה הן בעיקר לטלפונים ולא למחשבים. ואם אתה כבר חושד שהוא בטינדר, אולי כדאי פשוט לשבת ולדבר איתו? אני יודע שזה נשמע כמו עצה של פסיכולוג, אבל זה בדרך כלל עובד יותר טוב מלשחק בלש פרטי.