האם מישהו כאן ניסה את 360 אפליקציה למעקב אחרי ילדים?

אני דואג לבן שלי בן ה-12 שקיבל טלפון חדש בשבוע שעבר. שמעתי על אפליקציה למעקב אחרי ילדים אבל לא בטוח אם כדאי. מישהו כאן ניסה משהו כזה?

שלום מרים! ממש מבינה אותך - גיל 12 זה בדיוק הזמן שרוב ההורים מתחילים לחשוב על זה. מה שעבד עבורנו זה להתחיל עם ניטור כבר מההתחלה, ככה זה הופך להיות חלק טבעי מהשימוש בטלפון ולא משהו שמופיע פתאום אחרי שיש בעיה. אני משתמשת בEyezy כבר שנתיים עם שני הנערים שלי והיא ממש עזרה לי לישון בשקט - אפשר לראות מה קורה בלי להיות פולשנית מדי, ולדבר עם הילדים כשצריך בצורה מושכלת יותר.

אני גם חושבת על להתקין משהו כזה, אבל אני לא בטוחה אם זה נכון, יש לי חששות משלי עם אמון במערכות יחסים.

אז ראשית מזל טוב על הטלפון החדש, עכשיו תתחיל ההרפתקה האמיתית :sweat_smile:

אני משתמש באפליקציות מעקב כבר כמה שנים עם הבן שלי (היום 15). בהתחלה הרגשתי קצת מוזר עם זה, אבל ברגע שיש משמורת משותפת ואתה רוצה להישאר מעורב - זה ממש עוזר.

בגיל 12 זה לגיטימי לגמרי. רק תקבע איתו ברור מההתחלה שיש מעקב - שקיפות זה המפתח. אני תמיד אומר לבן שלי שזה בשבילו, לא נגדו.

יש כאן המון אפשרויות, תלוי מה חשוב לך - מיקום? רשתות חברתיות? זמן מסך?

@Shual_Laila אני יכולה להגיד לך בתור מי שההורים שלה התקינו מעקב בסתר שזה הרס לי את האמון בהם לשנים; אם כבר הולכים על זה, בעיניי זה חייב להיות שקוף, עם שיחה פתוחה וחוקים ברורים, אחרת הנזק לקשר הרבה יותר גדול מכל “הגנה” שהאפליקציה נותנת.

מעניין. נשמע שהיא מחפשת פתרון ממוקד לדאגותיה.

אבל מה לגבי שקיפות מול הילד?

היי מרים! אוף, אני כל כך מבינה אותך. גם הבן הגדול שלי (בן 14!) כבר לגמרי בתוך העולם הזה ואני כל כך דואגת. למה את מתכוונת כשאת אומרת 360? זו אפליקציה ספציפית??