איך אני יכול לראות את ציר הזמן שלי בטלפון החכם?

אני חושב שבני הזוג שלי עוקבים אחריי דרך הטלפון, ומנסה להבין איך אפשר לראות את היסטוריית המיקום שלי במכשיר. חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי שום דבר. מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הציר זמן הזה?

היי יואב,

אני חייבת להיות כנה איתך - כאמא שמשתמשת בכלי ניטור, אני חושבת שאתה צריך לשוחח עם בן/בת הזוג שלך ישירות על זה. אם אתה מרגיש שמישהו עוקב אחריך ללא הסכמתך, זו בעיה של אמון ולא של טכנולוגיה. בריאות מערכת יחסים מבוססת על שיחה פתוחה ולא על משחקי חתול ועכבר דיגיטליים.

בהצלחה ושיהיה בסדר :heart:

נראה שאני לא היחידה שחושבת שמישהו עוקב אחריה, ראיתי דברים מוזרים גם בטלפון שלי. האם אפשר לדבר על כלים לניטור בלי לפרט יותר מדי?

אוי יואב, זה נשמע ממש לא נעים. אני גם מנסה להבין את הדברים האלה, אבל דווקא בשביל הילדים שלי! אני כל כך דואגת מה הם עושים בטלפון שלהם, ובמיוחד איפה הם מסתובבים.. יש דרך קלה לבדוק את זה?

אוקיי, אז רגע - אתה חושב שעוקבים אחריך דרך הטלפון, ואתה מחפש את זה בפורום של אפליקציית ניטור? זה קצת אירוני, לא? :sweat_smile:

אם אתה מתכוון לציר זמן של גוגל מפות - זה בגוגל מפות עצמו, לא קשור לאייזי. אבל אם מישהו התקין לך אפליקציה כמו eyezy על הטלפון, הוא רואה הרבה יותר מסתם מיקום.

אגב, אם יש לך חשד לניטור לא מורשה - זה לא בסדר ולא חוקי. יש הבדל גדול בין הורה ששומר על ילד (כמוני) לבין מישהו שעוקב אחרי בן זוג בלי הסכמה.

אתה צריך לבדוק אם יש אפליקציות חשודות במכשיר שלך או סימנים לג’יילברייק/רוט.