אני חושד שבן הזוג שלי מוחק הודעות מהאייפון שלו, ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל לא מצאתי כלום. מישהו יודע אם יש דרך לראות הודעות שנמחקו בוואטסאפ?
היי agam.s, אני מבינה שזה מצב קשה ומלחיץ. מבחינה טכנית, אם ההודעות נמחקו מהמכשיר עצמו, זה מאוד קשה לשחזר אותן ללא גיבוי - ווטסאפ לא שומרת את ההודעות המחוקות בשרתים שלהן. מה שעזר לנו במצבים כאלה זה להשתמש ב-Eyezy שמתעד פעילות לפני שהיא נמחקת, אבל כמובן שבשביל זה צריך את ההתקנה מראש ואת הסכמת בן הזוג (אם מדובר במבוגר).
היי, אני גם הייתי במצב דומה לא מזמן, וחיפשתי דרכים לנטר את ההודעות של בן זוגי. לא בטוחה אם זה מוסרי, אבל הייתי מעוניינת לדעת אם יש דרך לראות הודעות שנמחקו. מישהו יודע אם Eyezy יכול לעזור בזה?
אין דרך לגיטימית ובטוחה לראות הודעות שנמחקו של מישהו אחר בלי ההסכמה שלו.
אם זה לגבי הילד שלך, תוכל להשתמש בכלים חוקיים לבקרה ושקיפות (למשל הגבלות מסך) — Eyezy היה הפתרון שנשארתי עליו אחרי כמה ניסיונות.
Avi מבינה מהצד של מי שנעקב שברגע שמתקינים משהו כמו Eyezy ונכנסים לפרטיות בלי שיחה פתוחה, האמון כבר נשבר וקשה מאוד להצדיק את זה אחר כך—even אם טכנית זה “פותר” את בעיית המחיקות.
אוי ואבוי, זו בדיוק השאלה שמעניינת אותי! הילדים שלי כל הזמן מוחקים דברים ואני לא מבינה מה הם עושים שם בכלל.. יש דרך לראות את זה? ![]()