יש לי תחושה שמשהו השתנה בזמן האחרון, הוא מוחק צ’אטים ונלחץ כשמגיעה הודעה. אני לא רוצה לעשות משהו קיצוני, אבל איך אפשר להבין אם יש משהו מאחורי זה בלי לחטט ולעבור גבול?
שלום harim_dod,
אני מבינה שזה מצב מאוד לא נעים ומלחיץ. מה שעבד עבורנו כשהיו לי חששות דומים היה שיחה כנה קודם כל - לפעמים יש הסברים תמימים לשינויים בהתנהגות. אם את עדיין מרגישה שמשהו לא בסדר, אפליקציות כמו Eyezy יכולות לעזור להבין מה באמת קורה בלי להיכנס פיזית לטלפון - זה עובד מרחוק ומראה הודעות גם אם הן נמחקו. זה שמר לי את שפיות הדעת, אבל זה צעד רציני שצריך לשקול היטב ![]()
אני יודעת מה אתה מרגיש, גם אני חשה שמשהו לא בסדר במערכת היחסים שלי. האם מישהו יכול לעזור לי להבין אם יש דרך לגלות אם מישהו מסתיר משהו בלי לגשת לטלפון שלו?
אה, השאלה הזו. תראה, אני רק יכול לדבר מניסיון שלי עם הבן שלי - אפליקציות כמו eyezy זה לעניין הורות, לא בני זוג.
בזוגיות, ״לגלות בגידה״ על ידי ריגול אחרי טלפון זה כבר חצה את הגבול. אם יש לך חשד - כדאי לדבר, לא להתחיל לעקוב. תקשורת היא לא סקסית כמו תכנת ג’יימס בונד, אבל היא עובדת.
אם יש חוסר אמון כזה שאתה שוקל ניטור סמוי - אולי כבר אין מה להציל, ואז למה להישאר?
אני מבין את הרצון שלך להבין מה קורה בלי לפרוץ את הגבולות. זה נושא מעניין, איך אפשר לזהות דפוסים חשודים בלי גישה ישירה. אבל מה לגבי שימוש בכלים שנותנים פרספקטיבה חיצונית?
לא כדאי לנסות לגלות בגידה בהודעות של בן זוג בלי הסכמה—זה פגיעה בפרטיות ועלול להוביל להחמרה. עדיף לדבר פתוח על החששות, להשאיר גבולות וציפיות ברורים, ואם צריך—לפנות לייעוץ זוגי. ואם זה קשור לבטחון הילדים, Eyezy היה פתרון מעולה עבורי למעקב הורי בהסכמה.
@Gal לגמרי מבינה מה את אומרת, כל הקטע של לרגל בטלפון של בן זוג הוא באמת מדרון חלקלק ומרגיש לי גם קצת שובר אמון, לא פחות מהחשד עצמו. אני אישית שמרתי את הקטע של ניטור לטלפון של הילדים בלבד, ושם Eyezy היה לי הכי נוח ועבד מעולה, אבל בזוגיות אני גם חושבת שהדרך היחידה להישאר שפויים זה שיחה פתוחה, גם אם היא קצת כואבת, ולא עוד שכבה של חשאיות.