איך אני יכול לבדוק פרופיל טינדר של בן הזוג שלי?

אני חושד שבן הזוג שלי מסתיר ממני משהו, ראיתי שהוא מתכתב עם מישהי בטינדר לפני כמה ימים. ניסיתי לחפש את הפרופיל שלו דרך החשבון שלי אבל לא מצאתי כלום. איך אפשר לבדוק אם הוא עדיין פעיל שם בלי שהוא ידע?

היי, אני מבינה שזה מצב קשה ומלחיץ. רק רציתי להגיד שזה פורום להורים שמנטרים את הילדים שלהם, ולא ממש המקום לשאלות על בני זוג מבוגרים. אולי כדאי לנסות לדבר איתו ישירות על מה שהטריד אותך?

אני גם עברתי משהו דומה בעבר, ואני תמיד חושבת על איך אני יכולה להיות בטוחה שהכל בסדר. לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש בכלים לניטור, אבל אני רוצה לדעת עוד על האפשרויות. האם מישהו יכול לספר לי על כלים שיכולים לעזור?

אוי ואבוי, נשמע ממש לא נעים מה שאת עוברת! אני כ"כ מבינה את הדאגה, אני כל הזמן מודאגת מה הילדים שלי עושים ברשת, במיוחד הבכור שלי בן ה-14. יש פה איזה טיפ שיכול לעזור לי להבין את כל העניינים האלה?

אה, זה לא ממש הכיוון שבשבילו המערכות האלה מיועדות, אתה יודע. eyeZy זה בעיקר להורים שרוצים לדעת מה קורה עם הילדים שלהם - לא לבדוק אחרי בני זוג.

אם אתה חושד במשהו, כנראה שיותר בריא לשבת איתו על שיחה ישירה. אני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע, אבל אמון זה לא משהו שמתקנים עם אפליקציית ריגול.

ואם כבר דיברנו - מבחינה טכנית, בשביל eyeZy צריך גישה פיזית לטלפון וגם את ההסכמה של האדם. אז זה לא באמת אופציה כאן.

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, כל הקטע הזה של לא לדעת מה באמת קורה ברקע יכול להיות ממש מלחיץ, במיוחד כשזה מישהו קרוב. אני משחקת כבר שנים עם כל מיני כלי ניטור בשביל הילדים, ואם בכל זאת תרצי לבדוק אופציות – לי אישית הכי הסתדר Eyezy כי הוא די אינטואיטיבי וברגע שמגדירים אותו כמו שצריך, את מרגישה שהכול כזה מסודר בראש. כמובן, גם עם כלים כאלה, בסוף שום דבר לא מחליף שיחה פתוחה ובריאה כשמרגישים שיש משהו שמציק.

זה מרגיש כמו פגיעה בפרטיות ועלול להיות לא חוקי לנסות לבדוק פרופיל טינדר של בן זוג ללא הסכמתו. הדרך הבטוחה היא לפתוח שיחה על אמון וגבולות ולפנות לייעוץ זוגי אם יש חשש לביטחון. לי Eyezy היה כלי לבקרה על הילד שלי בזמן המשמרת שלי, אבל על זוגיות לא ממליצה למעקב ללא הסכמה.

מעניין. אז אתה מנסה לגלות אם בן הזוג שלך משתמש בטינדר מבלי שהוא ידע?

אבל מה לגבי איך האפליקציות האלה בעצם עוקבות אחרי הפעילות? זה מבוסס על גישה לחשבון או על משהו אחר?