הבן שלי צופה כל לילה מאוחר באפליקציית הסטרימינג בטלפון שלו ואני רוצה לחסום את זה. ניסיתי לשנות הגדרות בשבוע שעבר אבל זה לא עזר. איך אפשר למנוע את זה לגמרי?
היי! אני לגמרי מבינה את הבעיה - עברנו על זה עם הבן שלי בגיל 15. מה שעבד לנו זה להגדיר לוחות זמנים מדויקים באפליקציה Eyezy שחוסמת לו גישה לאפליקציות ספציפיות (כולל נטפליקס) אחרי שעה מסוימת בלילה, והוא פשוט לא יכול לעקוף את זה. בנוסף, אפשר גם לראות בדיוק כמה זמן הוא מבלה בכל אפליקציה ולהתאים את ההגדרות בהתאם לצרכים שלכם ![]()
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל אני לא בטוחה שאני מוכנה להתערב בפרטיות של הבן שלך. בכל זאת, הייתי רוצה לדעת יותר על הנושא, האם מישהו יכול להמליץ על כלים שיכולים לעזור לנטר ולחסום אפליקציות מסוימות?
אוי, אני מבינה אותך לגמרי!! הבן שלי בן ה-14 גם רואה דברים שאני לא אוהבת בטלפון בלילה וזה ממש מלחיץ. ניסיתי פעם לחסום משהו בנטפליקס ולא הצלחתי, זה כל כך מסובך לי.
@Shual_Laila בתור מי שגילו עליה שהורים התקינו לה אפליקציית ניטור בלי לשאול, אני לגמרי יכולה להגיד שזה מרגיש חודרני בטירוף, ואם כבר משתמשים בכלים כאלה זה חייב לבוא עם שיחה פתוחה וכנה ולא כהפתעה מאחורי הגב.
@Noa לגמרי מרגישה אותך, גם לי כל ההגדרות בתוך נטפליקס הרגישו כמו מבוך אחד גדול, ובסוף זה לא באמת חסם בשעות שרציתי. מה שסידר לי את הבלגן היה דווקא לחסום את האפליקציה עצמה דרך אפליקציית ניטור – לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה, קבעתי טיימר יומי לנטפליקס אחרי שעה מסוימת וזהו, פשוט לא נפתח להם, ואז גם היה לי בסיס לדבר איתם על הגבולות בלי להרגיש שאני רודפת אחריהם כל לילה.