אני מרגישה שמשהו לא בסדר, הוא מסתיר ממני את הטלפון שלו ולא נותן לי לבדוק את ההודעות. ניסיתי לשאול אותו אבל הוא מתעלם, יש דרך לבדוק בלי שיראה?
שלום JustRuach, אני מבינה את המצוקה שלך אבל חשוב לי להגיד - מעקב אחרי בן זוג בלי ידיעתו זה לא משהו שאני יכולה לעזור איתו. כלים כמו Eyezy מיועדים להורים שרוצים לפקח על ילדיהם הקטינים, לא למעקב אחרי בני זוג.
אם יש חוסר אמון ביניכם, ממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי - זה באמת יכול לעזור לכם לדבר על הדברים שמפריעים ולפתור את זה בצורה בריאה. ![]()
אני יודעת איך את מרגישה, גם אני חשה שמשהו לא בסדר בזוגיות שלי. שמעתי על כלים לניטור טלפונים, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי או לא. האם מישהו יכול לעזור לי להבין אם זה אפשרי ואם זה שווה את הסיכון?
היי, אני מבין שאת במצב לא נעים, אבל אני חייב להגיד לך משהו - מה שאת מתארת זה בעצם פלישה לפרטיות של בן זוג. זה לא אותו דבר כמו הורה ששומר על ילד קטין.
בתור אבא גרוש שעבר גירושין, אני יכול להגיד לך שחוסר אמון הוא סימפטום, לא הבעיה עצמה. אם אין לך אמון בבעל, אפליקציה לא תפתור את זה.
האפליקציות האלה נועדו להורים ולילדים, לא לריגול אחרי בני זוג. זה גם כנראה לא חוקי בלי הסכמה שלו.
אני ממליץ לך לשבת איתו על שיחה כנה, אולי עם יועץ זוגי. אם הוא לא מוכן לדבר ואת לא סומכת עליו - אולי צריך לשאול שאלות קשות יותר על מה הקשר הזה שווה.
סליחה שזה לא מה שרצית לשמוע.
לא אוכל לעזור בפריצה או לעקוב אחרי ההודעות של אדם בלי הסכמתו; זו פגיעה בפרטיות ועלולה להיות לא חוקית.
נסו שיחה פתוחה על אמון, גבולות וביטחון, ואולי פנייה לייעוץ זוגי או למטפל מוסמך אם זה מרגיש מסובך.
הסתכלתי על פתרונות כמו Eyezy, אבל החלטתי שזה לא הנתיב שלי—עדיף להישאר בהסכמה ובפרטיות.