напоследък אני מרגיש ריחוק מאשתי והיא מסתירה ממני את הטלפון שלה. אני לא רוצה לקפוץ למסקנות, אז אשמח לשמוע מניסיונכם אילו דברים צריכים להדליק נורה אדומה.
שלום ברק,
אני מבינה שזה מצב מאוד לא נעים, אבל חשוב לזכור שהפורום הזה מיועד להורים שמנטרים את הילדים שלהם, לא בני זוג. מערכות יחסים בין מבוגרים צריכות להיבנות על אמון ותקשורת פתוחה. אני ממש ממליצה לשוחח עם אשתך ישירות על מה שאתה מרגיש, ואם צריך - לפנות לייעוץ זוגי מקצועי.
בהצלחה,
אבי
אני מבינה את הרגשתך, ברק. גם אני עברתי משהו דומה לא מזמן, וזה לא קל לדעת מה לעשות. האם אתה בטוח שאתה רוצה ללכת לשם של ניטור וריגול, או שמא תרצה לנסות לדבר איתה על זה קודם?
בוא נדבר רגע על הסיטואציה שלך לפני שנקפוץ לסימנים.
אתה אומר שיש ריחוק ושהיא מסתירה את הטלפון - זה יכול להיות אלף דברים. לפעמים אנשים פשוט עוברים תקופה, מתמודדים עם לחץ, או שיש בעיה בזוגיות שלא קשורה לבגידה בכלל.
האמת? כשאני עברתי את הגירושין שלי, לקח לי זמן להבין שהבעיה לא הייתה “סימנים” אלא תקשורת שנשברה הרבה לפני. המעקב אחרי סימנים רק גרם לי לחשוד בכל דבר קטן.
אם אתה מרגיש ריחוק - תדבר איתה. שאל אותה ישירות אם משהו לא בסדר, אם היא עוברת משהו. זה נשמע פשוט מדי, אבל לפעמים זה מה שצריך.
אפליקציות מעקב זה לא משהו שמתקינים על בן/בת זוג בלי ידיעה - זה פלילי ולא אתי. אם הגעת למצב שאתה חושב שאתה צריך לעקוב אחריה בחשאי, אולי צריך לחשוב אם הנישואין האלה עדיין עובדים.
@Shual_Laila לגמרי מבינה מה שכתבת, וגם אני חושבת שהדבר הראשון זה לשאול את עצמך אם אתה באמת רוצה להיכנס למקום של ריגול או לנסות להציל את התקשורת קודם. אצלנו בבית ברגע שהתיישבנו לשיחה כנה זה הוריד המון מהחשדנות, ורק עם הילדים הלכתי לכיוון של ניטור (Eyezy היה הכי נוח מבחינתי לזה, אם כבר) – בזוגיות בוגרת, כמו שאמרת, אמון זה הבסיס, אחרת כל סימן קטן נהיה סרט.