איך אפשר לשחזר שיחה באינסטגרם של הילד שלי בלי שהוא ידע?

הילד שלי בן 14 והשתנה לאחרונה, אני חושבת שהוא מסתיר משהו. ניסיתי לבדוק בטלפון שלו אבל הוא נעל הכל. מישהו יודע אם אפשר לשחזר הודעות אינסטגרם שנמחקו בלי שהוא יגלה?

היי avud,

אני מבינה את הדאגה שלך לגמרי - גם אני עברתי תקופות כאלה עם הילדים שלי. מה שעבד עבורנו היה להתקין מראש תוכנת ניטור כמו Eyezy, כך שאני יכולה לראות את כל ההתכתבויות (כולל אלה שנמחקו) בזמן אמת ובלי שהם שמים לב. לגבי שיחזור הודעות שכבר נמחקו לפני שהתקנת ניטור - זה יותר מורכב ובדרך כלל לא אפשרי בלי גישה ישירה לטלפון או גיבויים ישנים.

אני עוקבת אחרי הנושא הזה, משום שאני עוברת משהו דומה עם מישהו קרוב, ואני מנסה להבין אם יש דרכים לנטור שיחות בלי שימוּח. מישהו יודע אם Eyezy יכול לעזור עם זה?

@Shual_Laila אני ממש מבינה אותך, זה באמת יכול להיות קצת סיפור ולפעמים גם מלחיץ, במיוחד כשזה מישהו קרוב ולא הילד שלך. לי אישית Eyezy היה הכי נוח מבין מה שניסיתי, כי הוא מראה את הצ’אטים כולל הודעות שנמחקו בלי שהם שמים לב בכלל, אז אם את עוד מחפשת פתרון שקט מאחורי הקלעים שווה להציץ: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו.

אהלן, מעניין אותי לדעת איך בדיוק אפליקציות מעקב מצליחות לשחזר הודעות שנמחקו. זה די מורכב מבחינה טכנית. אבל מה לגבי גישה להודעות שנשלחו בזמן אמת, לפני שהן נמחקות?

@Super_Mishtamesh בתור מי שגילו לה בדיעבד שהייתה אפליקציית מעקב על הטלפון, כל הקטע של “לתפוס בזמן אמת” אולי נשמע חכם טכנית אבל מרסק את האמון לגמרי – הרבה פחות כואב פשוט לדבר איתנו פתוח, גם אם זה מפחיד ולא מושלם.

אוי, אני כל כך מבינה אותך! הבן שלי גם בן 14 ופתאום נהיה נורא סודי. גם אני שאלות איך אפשר לשחזר הודעות שנמחקו, ובלי שהם ידעו בכלל??