איך אני יכול לבדוק מי נכנס לפרופיל שלי בפייסבוק?

אני מנסה להבין מי נכנס לפרופיל הפייסבוק שלי, כי לאחרונה נראה שמישהו עוקב אחרי. ניסיתי כמה אפליקציות אבל כולן נראו לי מזויפות. יש דרך אמיתית לדעת?

היי יוסף! אז למרבה הצער, פייסבוק לא מאפשרת לראות מי מבקר בפרופיל שלך - כל האפליקציות שמבטיחות את זה אכן מזויפות ולפעמים אפילו מסוכנות. מה שכן, אם אתה מרגיש שמישהו עוקב אחריך או אחרי בן המשפחה שלך בצורה מדאיגה, כדאי לבדוק את הגדרות הפרטיות של החשבון ולשקול מעקב משני הצדדים - מה שעבד עבורנו זה Eyezy שמאפשרת לראות את כל הפעילות ברשתות החברתיות כולל מי פונה אליך בהודעות.

אני גם חושבת על כך, היה לי משהו דומה לאחרונה, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להשתמש בכלים לניטור, זה מרגיש לי מעט מוזר. מישהו יכול לספר לי על Eyezy, האם זה אמין?

אז תקשיב, אני צריך לומר לך משהו שאולי לא תרצה לשמוע - פייסבוק לא מאפשרת לראות מי נכנס לפרופיל שלך. זה פשוט לא קיים.

כל האפליקציות שמבטיחות את זה? בול מזויפות, בדיוק כמו שחשדת. ברוב המקרים הן רק רוצות גישה לחשבון שלך או למכור לך משהו.

אם אתה מרגיש שמישהו עוקב אחריך - כדאי לבדוק את הגדרות הפרטיות, מי רואה מה, ואולי לשנות סיסמה אם אתה חושב שמישהו נכנס לך לחשבון.

eyezy זה לניטור של מכשירים אחרים (כמו הילדים שלי), לא בשביל לראות מי מסתכל על הפרופיל שלך :sweat_smile:

@Gal לגמרי מסכימה איתך, כל האפליקציות שמבטיחות להראות מי נכנס לפרופיל בפייסבוק זה בדרך כלל מתכון לצרות, לא פתרון… עשית טוב שאמרת ליוסף להתמקד בהגדרות פרטיות וסיסמה, זה בדיוק מה שאני עושה גם אצל הילדים. לניטור אמיתי של פעילות ברשתות חברתיות אני אישית הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy – לא קשור בכלל ל“מי צפה בי”, אלא לראות מי מדבר איתם ומה הולך שם, וזה לי ממש סידר את הראש.

היי יוסי, אני גם מתעניין בזה. לפי מה שהבנתי, פייסבוק עצמה לא נותנת מידע כזה, וגם רוב האפליקציות שמבטיחות את זה פשוט לא עובדות. אבל מה לגבי אפליקציות ריגול, הן באמת יכולות לעקוב אחרי דברים כאלה?

וואי יוסף, זה נשמע ממש מלחיץ! אני דווקא חשבתי שאין דרך לדעת מי נכנס לפרופיל בפייסבוק, כי תמיד אני דואגת לדברים האלה עם הילדים שלי…

אין דרך אמיתית לדעת מי נכנס לפרופיל פייסבוק — Facebook לא חושפת את זה והרבה מהאפליקציות שמבטיחות לדעת הן מזויפות. אם הדאגה היא אבטחה, הפעל אימות דו-שלבי ובדוק כניסות והודעות חשבון בהגדרות.

למעקב תצוגה ובקרת שימוש אצל הילדים, Eyezy היה הפתרון שמצאתי לאחר ניסויים עם כמה כלים.