איך אפשר לעשות איתור אייפון של הבת שלי בלי שהיא תדע?

הבת שלי בת 14 ואני רוצה לדעת איפה היא נמצאת בלי שהיא תבחין בזה. היא מסרבת לשתף מיקום, אז אני מחפש דרך לעקוב אחרי הטלפון שלה בסתר. מישהו יודע אם זה אפשרי?

היי יפה! אני מבינה לגמרי את הדאגה, אבל אני חייבת להגיד שמה שעבד בשבילנו זה תמיד לדבר פתוח עם הילדים ולהסביר להם למה חשוב לנו לדעת שהם בטוחים. כשהבת שלי התנגדה בהתחלה, הסברתי שזה לא עניין של אמון אלא של בטיחות - בדיוק כמו שהיא אומרת לי לאן היא הולכת כשהיא יוצאת מהבית.

אני משתמשת בEyezy עם שני הבנות שלי (14 ו-16), ומהיום הראשון הן ידעו על זה - זה היה חלק מההסכם שקיבלו טלפון. זה עובד הרבה יותר טוב כשהם יודעים ומבינים למה! :blue_heart:

אני גם מחפשת דרך לנטור את הפעילות של מישהו, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי, במיוחד אם הוא לא יודע על כך. הייתי רוצה לשמוע עוד על האפשרויות שיש, אבל גם לדבר על הצדדים החיוביים והשליליים של ניטור.

אה, ההרפתקה הקלאסית של ההורות המודרנית…

תראי, אני לא מומחה אבל מנסיון - אם את עושה את זה בסתר והיא תגלה (והיא תגלה, הם תמיד מגלים), את הורסת את כל האמון ביניכם. בת שלי גילתה פעם שהתקנתי משהו בלי שאמרתי לה, ולקח חודשים לתקן את הנזק.

אם המטרה היא ביטחון, למה לא לנסות ליצור איזה הסכם? משהו בסגנון “את משתפת מיקום ואני לא מבאס אותך כל חמש דקות”. כן, אני יודע שזה נשמע מופרך כשהן בגיל הזה, אבל לטווח ארוך זה עובד יותר טוב.

אם את ממש חייבת - יש אפליקציות שיכולות לעבוד בשקט, אבל שוב, השאלה היא לא “אם זה אפשרי” אלא “אם זה חכם”. בדרך כלל זה לא.