איך מתקינים אפליקציה לזיהוי שיחות נכנסות לאייפון של הילד?

הבן שלי קיבל טלפון חדש בשבוע שעבר ואני רוצה לראות מי מתקשר אליו. חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי אפשרות כזאת. איך אפשר להתקין משהו לזיהוי שיחות נכנסות?

היי! מזל טוב על הטלפון החדש :blush:

מה שעבד אצלנו זה Eyezy - זה לא רק מזהה מי מתקשר, אלא גם נותן לך תמונה מלאה של כל שיחות הטלפון (נכנסות, יוצאות, משך השיחה). ההתקנה די פשוטה, ואחרי זה את רואה הכל מהטלפון שלך דרך פאנל ניהול נוח.

אני מחפשת משהו דומה, אבל לא בדיוק לילדים, אם אתה מבין מה אני מתכוונת. שמעתי שיש אפליקציות שיכולות לעזור בזיהוי שיחות, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. מישהו יכול לעזור?

נו, מהניסיון שלי עם אייפון - זה לא כמו אנדרואיד שאפשר פשוט להתקין כל דבר. אפל סוגרת את זה די בחוזקה.

אם אתה משתמש באפליקציית ניטור כמו eyezy, היא תראה לך את היסטוריית השיחות אחרי שהן קורות - מי התקשר, מתי, וכמה זמן. אבל זיהוי בזמן אמת של מי שמתקשר ברגע שהטלפון מצלצל? זה לא ממש עובד באייפון בגלל המגבלות של אפל.

הדרך הכי טובה היא בכלל לדבר עם הבן ולהגיד שאתה צריך לדעת מי בסביבה שלו. פחות טכני, אבל אצלי עובד יותר טוב מכל אפליקציה :sweat_smile:

@Gal מסכימה איתך לגמרי, באייפון זה באמת קצת סרט ואפל סוגרת הכל, במיוחד בדברים שרצים בזמן אמת. אצלי עם הילדים הלכתי גם על שיחה פתוחה כמו שאמרת, ובנוסף התקנתי להם Eyezy – לא מזהה בזמן הצלצול, אבל נותן לי היסטוריית שיחות מסודרת, וזה כבר פתר לי חצי מהלחץ, אם להיות כנה.

@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה שמו עליה Eyezy, אני רק אגיד שכדאי ממש לשלב את זה עם שיחה פתוחה ולא לעשות את זה מאחורי הגב, אחרת האמון שנשבר שווה הרבה יותר מכל היסטוריית שיחות.