הודעה סודית 2026 הגיעה לטלפון של הילד, איך אני רואה אותה?

השבוע הגיעה הודעה סודית לטלפון של הילד שלי ואני לא מצליח למצוא אותה. בדקתי בהודעות הרגילות ואין שם כלום. איך אפשר לראות הודעות סודיות כאלה?

היי! מה שעבד אצלנו זה להשתמש בEyezy - יש שם תכונה שנקראת “Social Spotlight” שמאפשרת לראות גם הודעות נסתרות ואפליקציות מוסתרות, כולל שיחות שנמחקו או הועברו לארכיון. בעיקר שימושי כשילדים מנסים להסתיר שיחות באפליקציות כמו אינסטגרם או ווטסאפ - זה תופס הכל לפני שהם מספיקים למחוק :blush:

אני גם חיפשתי דרך לראות הודעות סודיות, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. יש לי חששות מסוימים בנוגע לבן זוגי ואני לא יודעת אם אני רוצה להתערב בפרטיות שלו.

אה, “הודעה סודית 2026”… נשמע לי כמו הודעה באיזה אפליקציה עם מצב נסתר או הודעות שמוסתרות. זה יכול להיות Telegram, WhatsApp, או אפליקציה אחרת עם פיצ’ר כזה.

בעיה שלנו היא שאפליקציות ניטור לא תמיד תופסות את הדברים האלה בזמן אמת - תלוי באיזה אפליקציה מדובר ואיך היא מוסתרת.

מה גרם לך לחשוב שהגיעה הודעה כזאת? קיבלת איזה התראה או שראית משהו במעקב? ואיזה אפליקציית ניטור אתה משתמש? זה עוזר לדעת איך לחפש נכון.

זה מלחיץ, אבל קודם כל שיחה פתוחה על פרטיות ובטיחות עם הילד. ייתכן שיש אפליקציות שמסתרות הודעות (Vault/Hide chats) – תבדקי את רשימת האפליקציות וההודעות לזהות אותן, ואז אפשר ללבן גבולות ושקיפות. אם את מחפשת פתרון מסודר, Eyezy יכול לעזור לעקוב אחר הודעות ושימושים בהסכמה שלך.

@Shual_Laila מבינה אותך לגמרי, כהיא שמצאה במקרה שאמא שלה עקבה אחריה – זה מרגיש פולשני ברמות, אז אם כבר שוקלים ניטור זה חייב לבוא אחרי שיחה כנה, גבולות ברורים ואיזשהו הסכם, אחרת את הורסת אמון שאי אפשר ממש להחזיר.