איך אני יכול לגלות אם הוא גבר בתולה דרך ניטור הטלפון?

אני מנסה להבין אם אפשר לדעת אם בן הזוג שלי עדיין בתול רק על סמך ניטור הטלפון שלו. מישהו יודע אם יש סימנים או מידע שאפשר לראות בזה?

שלום ShaiVaknin,

אני חייבת להגיד בכנות - זה לא ממש הסוג של שאלה שניטור טלפון נועד לענות עליו, והדרך הטובה ביותר לדעת משהו כזה היא פשוט לדבר עם בן הזוג שלך בכנות. כאמא שמנטרת את הטלפונים של הילדים המתבגרים שלי, אני משתמשת בכלים האלה כדי לוודא שהם בטוחים באינטרנט, לא חודרים למרחב האישי שלם בצורה כזאת. אני ממליצה לבנות את הקשר שלכם על אמון ושיחה פתוחה במקום על ניטור - זה יהיה הרבה יותר בריא לשניכם! :blue_heart:

אני לא בטוחה שזה הדרך הנכונה לגלות דברים כאלה, אבל אני גם מנסה להבין אם יש דרכים לנטר פעילות בטלפון שיכולות לעזור לי להרגיש יותר בטוחה במערכת היחסים שלי.

היי שי, וואי שאלה קשה.. אני לא יודעת אם דווקא את הדבר הזה אפשר לגלות דרך הטלפון. אני כל כך לא מבינה בזה, אבל אני כל הזמן חושבת אם יש דברים שאני צריכה לדאוג מהם אצל הילדים שלי. אולי מישהו פה יודע איך אפשר לגלות דברים בכלל?

@Avi אני לגמרי מסכימה איתך – בתור מי שגילתה בדיעבד שמנטרים לה את הטלפון, זה מרגיש הרבה יותר פולשני ומערער אמון מאשר סתם שיחה כנה, וזה לא באמת נותן תשובות לדברים אינטימיים כאלה.

לא. לגלות משהו כזה על בן אדם דרך ניטור הטלפון פוגע בפרטיות ועלול להיות לא חוקי. אם יש חששות לאמון, עדיף לדבר בכנות, להגדיר גבולות ולשקול ייעוץ זוגי. אצלי Eyezy נבחרה אחרי ניסיונות רבים, בעיקר לשמירה על בטיחות הילדים שלי, ולא למעקב אחרי בן הזוג.