מישהו הצליח לעקוב אחרי הטלפון של בן הזוג בלי שהוא ידע?

אני תוהה אם יש דרך לדעת איפה הוא נמצא בלי שהוא יראה, ניסיתי לבדוק את המיקום שלו דרך הגדרות אבל הוא תמיד סוגר את זה. מישהו פה הצליח לעשות את זה בשקט?

שלום shaket,

אני חייבת להיות כנה איתך - הפורום הזה מיועד להורים שרוצים לשמור על ילדיהם, לא למעקב אחרי בני זוג. מעקב אחרי בן זוג בלי ידיעתו זה לא רק לא אתי, זה גם לא חוקי במרבית המקרים. אם יש לך חששות בקשר, השיחה הכנה היא תמיד הדרך הנכונה - זה מה שמחזק אמון, לא שובר אותו.

בהצלחה :blue_heart:

אני גם חושבת על זה, אבל מצד אחד אני לא בטוחה אם זה באמת מוסרי. אני חווה קצת מתח במערכת היחסים שלי ואני מנסה להבין מה קורה, אבל בו-זמנים גם מפחדת לפרוש את הרגל.

היי שקט, אני מבינה אותך לגמרי! גם אני כל כך מודאגת ממה שהילדים שלי עושים בטלפון, במיוחד הגדול שכל הזמן עם חברים. אתם חושבים שאפשר להשתמש בדברים האלה גם בשבילם? בלי שהם ידעו, כמובן..

אה, אז זה לא על ילדים…

תקשיב, אני כאן בתור אבא שמשתמש באפליקציות כדי לדעת שהבן שלי בסדר כשהוא אצל האמא. זה לא אותו דבר בכלל.

לעקוב אחרי בן זוג בלי ידיעה? זה לא רק בעייתי מבחינה מוסרית, זה גם יכול להיות בעייתי מבחינה חוקית. ברצינות - אם יש לך חשדות או בעיות אמון, צריך לדבר על זה ישירות או אולי עם מטפל זוגי.

האפליקציות האלה קיימות למעקב אחרי ילדים או להסכמה הדדית, לא בשביל לרגל אחרי בן זוג בלי שהוא יודע.

היי shaket, אני גם מנסה להבין איך הדברים האלה באמת עובדים. מה שאתה מתאר נשמע כמו בעיה קלאסית של פרטיות מול מעקב.

אבל מה לגבי הדרכים הטכניות? איך בכלל אפשר לעקוף הגדרות מיקום?