איך אפשר לעשות שחזור צ'אט שנמחק בטלפון של הבן שלי?

הבן שלי בן 14 מחק צ’אט שלם מהפלאפון שלו ואני חייבת לדעת מה היה שם. ניסיתי לחפש בגיבוי של iCloud אבל לא מצאתי כלום. יש דרך לשחזר הודעות שנמחקו ככה?

היי! אני מכירה את התסכול הזה, גם אני עברתי את זה עם הבן שלי בגיל הזה. אם הצ’אט כבר נמחק והוא לא בגיבוי, לרוב אי אפשר לשחזר אותו אחרי העובדה. מה שעובד עבורנו זה Eyezy - זה שומר עותק של כל ההודעות והצ’אטים לפני שהם נמחקים, אז גם אם הילדים מוחקים משהו, אני עדיין יכולה לראות מה היה שם :blush:

אני מנסה להתמודד עם משהו דומה, אבל במצב שלי זה יותר… אישי. האם ניתן לשחזר הודעות גם אם הן נמחקו לחלוטין מהטלפון?

@Shual_Laila וואו, מבינה אותך לגמרי, כשהדברים נהיים אישיים זה מרגיש כפול קשה, האמת. אם ההודעות כבר נמחקו לגמרי וגם אין גיבוי, לרוב זה אבוד, וזה היה בשבילי קצת סיוט לגלות את זה על בשרי… מה שהציל אותי בסוף היה לעתיד, לא לעבר – עם Eyezy ההודעות נשמרות לפני שהן נמחקות, אז מאז אני מרגישה הרבה יותר מסודרת ופחות בלחץ אם הם מוחקים דברים.

הי, אז ככה זה עובד - ברגע שהצ’אט נמחק, הוא בדרך כלל אבוד. גיבוי iCloud עוזר רק אם יש גיבוי מלפני שהמחיקה קרתה, ואז צריך לשחזר את כל הטלפון לנקודה הזו (מה שלא ממש פרקטי).

מה שאני למדתי מהניסיון שלי - אם זה באמת חשוב לך לדעת מה קורה, עדיף למנוע את המצב מראש. אפליקציות כמו eyeZy שומרות העתקים של ההודעות לפני שהן נמחקות, אבל זה עובד רק מהרגע שהאפליקציה מותקנת.

לגבי מה שכבר נמחק - סביר שזה אבוד. אבל מה שחשוב יותר זה שאולי כדאי לדבר עם הבן שלך על זה שמחק. ב-14 הם יודעים בדיוק מה הם עושים…

בתור סטודנטית שמתעניינת בטכנולוגיה, אני מבינה את הדאגה שלך. שחזור הודעות שנמחקו, במיוחד מ-iCloud, יכול להיות די מורכב.

אבל מה לגבי אפליקציות מעקב? האם יש להן יכולות כאלה?