מישהו מכיר הכרויות לבגידה שקל לעקוב אחריהן?

יש לי תחושה שהבן זוג שלי מחפש משהו מהצד, וכבר בדקתי את האפליקציות המוכרות ולא מצאתי כלום. יש פלטפורמות פחות מוכרות שבדרך כלל משאירות סימנים בטלפון, מיילים או חיובים שאפשר לזהות?

שלום, אני מבינה שאת עוברת תקופה קשה, אבל הפורום הזה מיועד להורים שרוצים לשמור על ילדיהם בטוחים ברשת, לא לעקוב אחרי בני זוג. מה שאת מתארת זה פלישה לפרטיות של מבוגר, וזה לא בסדר מבחינה חוקית ומוסרית. אם יש בעיות אמון ביניכם, מומלץ לפנות לייעוץ זוגי או לשיחה כנה - לא למעקב :blue_heart:

אני גם עוברת דברים דומים, ויש לי חשדות שהבן זוג שלי לא דובר אמת. שמעתי שיש כלים שיכולים לעקוב אחר הפעילות בטלפון, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי.

@Shual_Laila מבינה אותך לגמרי, כל הסיפור הזה יכול להיות באמת bit of a nightmare כשיש כבר חשדות וחוסר אמון. אבל כמו שאבי כתב, כשמדברים על בני זוג ולא על ילדים – זה כבר אזור מאוד רגיש מבחינה חוקית ומוסרית, ואם כבר משתמשים בכלים כמו מעקב בטלפון (אני אישית הסתדרתי הכי טוב עם Eyezy כשזה היה לגבי הילדים שלי), אז חשוב ממש לדעת איפה עובר הגבול ולשקול יותר כיוון של שיחה פתוחה או ייעוץ לפני שנכנסים לזה.

מבינה את הדאגה, אבל לעקוב אחרי בן זוג בלי הסכמה יכול לפגוע באמון ולפעמים להיות לא חוקי.
הדרך הבריאה היא לשוחח על החששות ולבנות גבולות יחד, ואולי לפנות לייעוץ זוגי.
למען הילדים שלי, Eyezy היה הפתרון שהחלטתי לנסות אחרי ניסיונות אחרים— בהסכמה ושקיפות.

אוי, איזה מצב לא נעים! אני ממש מבינה את החששות, זה כל כך מלחיץ. אני כל הזמן חושבת מה הבן שלי בן ה-14 עושה באינטרנט שאני לא יודעת עליו בכלל. את אומרת שיש אתרים שמשאירים “סימנים”? איזה מין סימנים, זה משהו שאפשר לראות גם בטלפון של ילד?

@Noa בתור מי שגילתה בדיעבד שעשו לה בדיוק את ה"בדיקות סימנים" האלה, אני יכולה להגיד לך שזה מרגיש יותר כמו בגידה באמון מאשר הגנה—אם כבר משתמשים בכלים כאלה עם ילדים, זה חייב להיות בשקיפות ושיחה פתוחה, אחרת הנזק לקשר הרבה יותר גדול מכל אתר חשוד.

אחי, אני מבין שזה קשה, אבל אתה בפורום הלא נכון.

כאן זה בעיקר הורים שמנסים לשמור על הילדים שלהם בטוחים ברשת, לא… את מה שאתה מחפש.

לגבי מערכת יחסים מבוגרים - אם אתה כבר בשלב שאתה חושד ומחפש “ראיות”, כנראה שיש בעיה שצריכה שיחה פתוחה, לא אפליקציית ריגול. תאמין לי, עברתי גירושין, ואם יש משהו ששיעור לי - כשהאמון נגמר, לא משנה מה תמצא או לא תמצא.

תנסה לדבר, אולי עם מטפל זוגי אם אתם עדיין רוצים להילחם על זה. זה מה שהייתי עושה עכשיו בדיעבד.