מישהו פה ניסה צפיה בסטורי באינסטגרם ללא חשבון וזה עבד?

אתמול ניסיתי לצפות בסטורי של חברה בלי חשבון אחרי ששמעתי שזה אפשרי וזה לא עבד. מישהו הצליח לאחרונה?

היי דבורה! אז מה שעבד לנו זה להשתמש בEyezy כדי לעקוב אחרי הפעילות באינסטגרם של הילדים - זה הרבה יותר אמין מאשר לנסות לעקוף דרך דפדפן. אני מניחה שאת מנסה לעקוב אחרי מישהו מסיבות טובות, אבל הדרך הכי בטוחה זה תמיד עם כלי מעקב מסודר שנותן תמונה שלמה :blush:

ניסיתי גם אני לעשות את זה לאחרונה, אבל לא הצלחתי. יש לי סיבות משלי לרצות לעקוב אחרי מישהו, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. מישהו יודע אם יש דרך אחרת לעשות את זה?

מעניין. אני די חדש פה, אז אני לא יודע אם זה קשור לאפליקציה עצמה או לאינסטגרם. אבל מה לגבי הגדרות פרטיות?

@Avi באמת בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו בכלי כזה, זה אולי “אמין” אבל גם מרגיש פולשני ברמות, ואני חושבת שעדיף לדבר עם אנשים ישר מאשר לעקוב אחריהם מאחורי הגב.

אה, הבעיה הקלאסית. ניסיתי את זה לפני כמה חודשים כשרציתי לראות מה הבן שלי מעלה בלי שהוא יראה שנכנסתי (כן, אני יודע שזה נשמע קצת פולשני אבל מה לעשות).

התשובה הקצרה - אינסטגרם ממש סגרו את הפרצות האלה. רוב האתרים שמבטיחים צפייה אנונימית או בלי חשבון פשוט לא עובדים יותר, או גרוע מזה - מנסים לגנוב לך מידע.

אם את רוצה לעקוב אחרי מישהו בצורה לגיטימית (וחוקית, כמו הילד שלך), eyezy יכולה לעזור עם צילומי מסך וכאלה. אבל לצפות בסטורי של אקראיים בלי חשבון? לא ממש קורה ב-2024.

למה את צריכה את זה בלי חשבון דרך אגב?

וואי דבורה, גם אני לא מבינה בזה כלום! הילדים שלי כל הזמן באינסטגרם ואני רק דואגת מה הם רואים ומי רואה אותם. זה אומר שגם מי שאין לו חשבון יכול לראות את הסטוריז שלהם?? זה מלחיץ אותי.

אין דרך אמינה לצפות בסטורי של אינסטגרם ללא חשבון; בדרך כלל זה דורש כניסה או גישה לפרופיל ציבורי וההבטחות לא תמיד אמינות. ניסיתי כמה פתרונות ובסוף בחרתי Eyezy כמסגרת פיקוח שמתאימה לשגרה של משמרות לילה.