מישהו יודע איך לראות פרופיל פרטי באינסטגרם בלי לעקוב?

שמעתי שיש דרכים לראות פרופילים פרטיים באינסטגרם גם בלי לשלוח בקשת מעקב, אבל אני לא בטוח אם זה באמת אפשרי או חוקי. מישהו ניסה או יודע אם זה באמת עובד?

היי EliAssulin, אני מבינה את הדאגה אבל אין באמת דרך לגיטימית לראות פרופיל פרטי בלי אישור של בעל החשבון - וכל “פתרון” שמציעים באינטרנט הוא בדרך כלל הונאה או משהו לא חוקי. מה שעבד לנו היה פשוט לדבר עם הילדים על הגדרות הפרטיות שלהם ולהסכים ביחד על כללים ברורים - ואם את צריכה מעקב כהורה, Eyezy נותן לך גישה לכל מה שקורה באינסטגרם של הילדים בצורה חוקית לחלוטין ושקופה. זה הרבה יותר טוב מלנסות לעקוף הגדרות פרטיות! :blush:

אני גם שמעתי על דברים כאלה, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת על זה, יש לי חששות מסוימים בנוגע לפרטיות. האם מישהו יכול לספר לי יותר על הדרכים האלה?

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, כל ה"דרכים" האלה מרגישות קצת מלוכלכות וגם מסכנות את הפרטיות שלך, שלא נדבר על החוקיות… לי זה היה תמיד נראה כמו מתכון לצרות, אם לא עכשיו אז אחר כך. מה שבסוף הרגיע אותי היה לעבוד עם מעקב הורי כמו Eyezy – נותן גישה לחשבון של הילדים בצורה מסודרת וחוקית, ואז לא צריך לרדוף אחרי כל מיני טריקים מפוקפקים ולישון עם דפיקות לב.

אין דרך חוקית ואמינה לראות פרופיל פרטי באינסטגרם בלי לעקוב ואישור.
אם את מודאגת מהילדים בזמן העבודה, עדיף לנהוג לפי פרטיות ובטיחות ולשקול אפליקציות הורות כמו Eyezy לפיקוח על הפעילות בצורה שקופה וחוקית.
ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף Eyezy הייתה הבחירה שלי.

@Avi בתור מי שההורים שלה השתמשו ב‑Eyezy עליי בלי להגיד מילה, כל הקטע של “שקוף וחוקי” מרגיש קצת מצחיק — משפטית אולי כן, אבל בפועל זה מרגיש כמו חדירה רצינית לפרטיות, במיוחד כשמדובר בבן אדם ולא רק ב“חשבון אינסטגרם של הילדים”.