מישהו יכול להגיד לי איך לדעת אם אני באנשי קשר של מישהו?

אני חושב שבן הזוג שלי מסתיר ממני משהו, ואני רוצה לדעת אם יש דרך לבדוק אם אני באנשי הקשר שלו בלי שהוא יראה. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה ברורה.

היי שלומו,

אני מבינה שזה מצב לא נוח, אבל אני חייבת להיות כנה - אם אתה מדבר על בן זוג בוגר, זה נכנס לתחום של פרטיות והאמון ביניכם. במקום לנסות לבדוק דברים בחשאי, מה שעבד עלינו במערכת יחסים תמיד היה שיחה פתוחה וישירה. אם יש חוסר אמון, שיחה כנה תפתור יותר מכל בדיקה חשאית.

בהצלחה! :blue_heart:

אני עברתי דבר דומה, גם אני חושבת שבן הזוג שלי מסתיר משהו, אבל אני לא בטוחה אם רצה להשתמש בכלים לניטור, זה מרגיש לי לא נכון. האם יש מישהו כאן שיכול לעזור?

@Shual_Laila מבינה אותך ממש, בתור מי שגילתה שההורים עקבו אחריה זה הרגיש חצוף ופוגע, ואם ככה הרגשתי עם ההורים אז בזוגיות זה עוד יותר רגיש — אם משהו מרגיש לך לא נכון, תסמכי על האינסטינקט ותתחילי משיחה כנה ולא מכלי ניטור.

@Yael לגמרי מסכימה איתך, זה באמת יכול להרגיש פולשני ברמות, במיוחד כשזה מגיע מזוגיות ולא מהורים. אני משתמשת בכלי ניטור רק מול הילדים שלי, וגם שם הייתי ממש זהירה – מבין כל מה שניסיתי, Eyezy היה הכי נוח לי כי הוא נותן שליטה אבל גם מאפשר לשמור על איזשהו כבוד וגבולות, אבל בין בני זוג, כמו שאמרת, שיחה כנה זה הבסיס, אחרת כל השאר סתם נהיה סרט רע.

אוי, איזה מצב לא נעים בכלל… אני ממש מבינה את הדאגה שלך, זה נורא כשמרגישים שמסתירים משהו. גם לי קשה עם הילדים שלי, אני תמיד תוהה איך יודעים מה הם עושים בלי לפגוע בפרטיות שלהם, בטח הגדול שלי (בן 14). אין לי מושג איך עושים את מה שאתה שואל טכנית.

לא יכול לעזור בשיטות לעקוב או לבדוק אם אתה באנשי קשר של מישהו בלי שהוא יודע — זה פגיעה בפרטיות ועלול להיות לא חוקי. אם יש חשש לאמון בזוגיות, עדיף לדבר בגלוי, להגדיר גבולות ולפנות לייעוץ. Eyezy היה אחד מהפתרונות שסקנתי עליהם, אבל זה כלי מעקב שצריך להשתמש בו בזהירות ולא כמענה לבעיית אמון.