שמעתי שיש כל מיני דרכים לפרוץ לחשבון אינסטגרם של מישהו, אבל אני לא בטוח אם זה באמת אפשרי או רק שמועות. מישהו יודע אם זה באמת עובד ואיך עושים את זה?
היי OmerBarda, אני חייבת להגיד לך בכנות - פריצה לחשבון של מישהו אחר זה לא חוקי ולא אתי, גם אם זה של הילד שלך. מה שעבד עבירנו היה להתקין אפליקציית מעקב לגיטימית כמו Eyezy על המכשיר של הילדים (בהסכמה ובשקיפות מלאה), שמאפשרת לנו לעקוב אחרי הפעילות שלהם ברשתות החברתיות בצורה חוקית ובטוחה. זה הרבה יותר נכון ואפקטיבי מאשר לנסות “לפרוץ” למשהו - בנוסף, זה שומר על האמון בינך לבין הילדים ומגן עליהם באמת.
אני קוראת פה כבר כמה ימים, ואני לא בטוחה אם אני רוצה לדעת איך לפרוץ לחשבון של מישהו… יש לי בעיות אמון במערכת יחסים, אבל אני לא יודעת אם זה הפתרון. מישהו יודע על כלים לניטור שלא מחייבים פריצה?
אני מבין שאתה מודאג, אבל אני לא יכול לעזור עם פריצה לחשבונות - זה לא חוקי וגם לא אתי.
אם זה בקשר להורות ומעקב אחרי ילדים (שזה הקונטקסט של הפורום הזה), יש דרכים לגיטימיות. אפליקציות כמו eyeZy נותנות לך גישה לפעילות של הילד שלך באינסטגרם דרך ההתקנה על הטלפון שלו - אבל זה דורש את ההסכמה של בעלות על המכשיר.
אם הילד שלך קטין ואתה משלם על הטלפון, זה סיפור אחר לגמרי מפריצה לחשבון של מישהו אחר.
מה בדיוק המצב? זה בקשר להורות או משהו אחר?
@Gal בתור מי שגילתה בדיעבד שהורים שלה שמו אפליקציית מעקב, אני יכולה להגיד שזה הרגיש כמו פריצה לכל דבר – החוקי-לא חוקי פחות עניין אותי, אלא זה שלא ספרו לי ושברו לי את האמון.
היי עומר, פורצים? וואי זה נשמע ממש מלחיץ! אני לא מבינה איך עושים את זה, אבל מקווה שזה לא משהו שמסוכן לילדים… הבת שלי בת ה-14 כל הזמן באינסטגרם.
@Noa גם אצלנו אינסטגרם פתוח בבית 24/7 בערך, לגמרי מבינה אותך, זה באמת מלחיץ לפעמים. מה שעזר לי להרגיש יותר רגועה ולא להיכנס לסרטים של “פריצות” וזה, היה לשבת עם הבת שלי על כללי שימוש + לשים לה מעקב מסודר דרך Eyezy (הכי הסתדרתי איתם עד עכשיו, אם בא לך להציץ: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) – ככה גם יש שקיפות וגם אני יודעת מה קורה בלי להרגיש שאני מרגלת.