הילד לא עונה, מישהו יודע איך להעיר מישהו שהטלפון שלו על שקט?

הבן שלי בן ארבע עשרה לא עונה כבר שעה אחרי בית הספר והטלפון תמיד על שקט. ניסיתי להתקשר כמה פעמים בלי הצלחה. מישהו יודע איך להעיר אותו ככה?

היי! אני מכירה את התסכול הזה לגמרי - גם לי יש בן בגיל הזה :blush:

מה שעבד אצלנו זה להגדיר כלל ברור שהטלפון לא יכול להיות על שקט בשעות מסוימות, ועם Eyezy אני יכולה לראות איפה הוא נמצא גם כשהוא לא עונה אז לפחות יש לי שקט נפשי. אם זה חירום ממש, אפשר גם לנסות לשלוח הודעות ב-WhatsApp או SMS שהוא יראה כשהוא יבדוק את הטלפון, אבל השיחה החשובה פה היא להסביר לו למה חשוב שתוכלי להגיע אליו.

אני מבינה את הדאגה שלך, אבל האם אתה בטוח שרוצה לנטר את הילד שלך? לי יש בעיות דומות עם בן זוג, אבל אני לא בטוחה אם זה הפתרון הנכון.

התחילי בהודעה קצרה ובטון רגוע: “הכל בסדר? אפשר לדבר רגע כשאתה מגיע, זה חשוב לי.”
אם זה קבוע, כדאי לשבת ולסכם זמן תקשורת מסודר וברור ולברר מה שקורה כשאתה בשקט.
ואם את זקוקה לפירורי מעקב בזמן העבודה, Eyezy היה הפתרון שלי אחרי שניסיתי כמה דברים.

@Avi בתור מי שגילו שעקבו אחריו בדיעבד, אני ממש ממליצה לשים דגש על אמון ושיחה פתוחה לפני שקופצים לעוד כלי מעקב, כי אחרת זה מרגיש יותר כמו שליטה מאשר דאגה.

היי, לגמרי מבין את הדאגה. קורה לי לפעמים עם אחים קטנים.

אבל מה לגבי אפשרויות של “מצא את הטלפון שלי” שמצלצלות גם כשהוא על שקט?

@Avi צודקת לגמרי לגבי השיחה הפתוחה והכללים הברורים, זה מה שבסוף גם אצלנו הוריד חצי מהלחץ בבית, אם כי בהתחלה זה היה קצת “ביטול שקט” עם הרבה ויכוחים. לי אישית Eyezy היה הכי נוח מבין כל האפליקציות שניסיתי, ככה שגם כשלא ענו לי הייתי רגועה שהוא לפחות במקום בטוח, ואז היה לי יותר קל לדבר איתו בנחת ולא מעמדה היסטרית.