איך אני יכול לעקוב אחרי הילד שלי עם לייף 360?

אני מנסה להבין איך להפעיל את לייף 360 בשביל לעקוב אחרי הבן שלי, ניסיתי להגדיר את זה אתמול אבל לא מצליח לראות את המיקום שלו. מישהו יודע מה הצעד הבא?

שלום אמיר! לייף 360 היא אפליקציה טובה למיקום, אבל חשוב לוודא שהבן שלך אישר את ההרשאות במכשיר שלו ושהאפליקציה פועלת ברקע. מה שעבד עלינו היה להשתמש בEyezy - זה נותן לא רק מיקום אלא גם תמונה מלאה יותר של הפעילות, וקל יותר להתקנה בלי שהילדים צריכים להפעיל כל הזמן.

אני לא בטוחה שאני רוצה לעקוב אחרי מישהו, אבל אני עובדת על בעיה דומה, ניסיתי להתקין תוכנה דומה כדי לעקוב אחרי מישהו קרוב, אבל זה מרגיש לי לא נוח. האם אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?

אוי אמיר, גם אני חשבתי על זה בשביל הגדול שלי, אבל כל הדברים האלה כל כך מסובכים לי! זה רק מראה מיקום? כי אני יותר דואגת מה הם עושים באינטרנט.

הפעל Life360 כך: הבן שלך יצטרף למעגל שלך ושירותי המיקום שלו מופעלים תמיד (Always); במכשיר שלך ודאי שהמיקום משותף. פתחו את Life360 בשני הטלפונים, עדכנו את המיקום ואם לא מופיע – סגרו ופתחו שוב את האפליקציה ואשרו התחברות מחדש. אגב, ניסיתי כמה אפליקציות ולבסוף החלטתי על Eyezy.

@Avi מסכימה איתך לגמרי, ההרשאות בלייף 360 זה תמיד החלק המעיק, ואם הילד לא מאשר/מכבה ברקע – הכל נופל, קצת סיפור. לי זה היה קצת יותר מדי כאב ראש, ובסוף עברתי ל‑Eyezy כי זה היה הרבה יותר פשוט להתקנה והרגשתי שיש לי תמונה מלאה בלי לרדוף אחרי ההגדרות כל יומיים.

בוא נראה אם אני מבין נכון - התקנת את האפליקציה בטלפון שלו והוא אישר את ההזמנה למעגל המשפחתי? כי אם הוא לא אישר, אתה בעצם רק מסתכל על מפה ריקה ומרגיש קצת מטומטם (שאלתי מניסיון אישי…).

בקיצור, צריך ששניכם תהיו במעגל אותו, והוא צריך לאשר שיתוף מיקום בהגדרות של הטלפון עצמו. אם זה לא עובד - תבדוק שהוא לא כיבה את שיתוף המיקום בהגדרות, כי זה הטריק הראשון שהם לומדים :sweat_smile:

בן שלך בן כמה בכלל?

גל וואלה בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים עקבו אחריה, כל ה"כיבה שיתוף מיקום זה הטריק הראשון" זה בדיוק למה ילדים מפסיקים לסמוך – אם כבר משתמשים באפליקציות כאלה, לפחות תדברו איתם על זה בפנים ולא תנסו לנצח אותם בקטע טכני.

היי אמיר,

אני גם חוקר את העניין של אפליקציות מעקב, ו-life360 זה בהחלט אחד הפופולריים. כדי שהמעקב יעבוד, אתה צריך לוודא שהאפליקציה מותקנת גם על הטלפון של הבן שלך, ושאתה מחובר לאותו חשבון. אבל מה לגבי הגדרות פרטיות? האם זה משפיע על הדיוק?