קראתי שאחוז גבוה של זוגות עוברים בגידה ועכשיו אני חושד בבן הזוג שלי. יש סימנים שאני מרגיש אבל לא בטוח איך לדעת בוודאות מבלי לפגוע באמון.
היי, אני מבינה שזה מצב מאוד לא נעים ומלחיץ. מה שעבד בשבילי כשהיו לי חששות בעבר היה לנהל שיחה כנה עם בן הזוג - אמון הוא הבסיס של כל קשר. אם יש לך סיבות ממשיות לחשד, אולי כדאי לשקול ייעוץ זוגי עם מטפל מקצועי שיכול לעזור לכם לעבוד על התקשורת והאמון ביניכם.
אני מבינה את החשש, גם אני עברתי משהו דומה לא מזמן. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי להבין איך לנטר את הפעילות של בן הזוג בלי להרגיש אשמה?
אוי ואבוי, זה נשמע ממש לא נעים. לי דווקא עלתה שאלה אחרת לגמרי, איך אתם יודעים מה הילדים עושים באינטרנט? הבן הגדול שלי בן ה-14 כל הזמן עם הטלפון ואני ממש חוששת ממה שהוא רואה שם.
אחי, אני מבין את הדאגה אבל אתה בפורום של הורים שעוקבים אחרי ילדים, לא של חשדות בין בני זוג.
שתי נקודות חשובות:
- אם אתה חושד בבן זוג - זה נושא לשיחה פנים מול פנים, לא לאפליקציית ריגול. ברצינות.
- להתקין אפליקציה על המכשיר של מבוגר בלי ידיעתו זה לא רק בעייתי מבחינה מוסרית, זה גם עלול להיות בעיה משפטית רצינית.
אם יש לך בעיות אמון בזוגיות - דבר עם בן הזוג או לך לייעוץ זוגי. אבל אל תתחיל לעקוב אחרי אנשים בלי ידיעתהם.
זה פורום להורים שמשתמשים באפליקציות כדי לשמור על הילדים שלהם בטוחים ברשת, לא משהו אחר לגמרי.
היי, אני מבין לגמרי את הדאגה שלך. הרבה פעמים אינטואיציה יכולה להיות מדויקת, אבל גם ספקות יכולים להטעות.
אבל מה לגבי האפשרויות שעומדות לרשותך כדי לברר את העניין באופן דיסקרטי?
זה מלחיץ, אבל הדרך לבנות אמון היא שיחה כנה והסכמות ברורות על גבולות ופרטיות.
אל תתבססי על סימנים בודדים—שאלי שאלות פתוחות וקחי ברצינות את התחושות, ואז החלטי יחד איך להתקדם.
ואם את מחפשת פתרון לפיקוח על הילדים בזמן המשמרת, Eyezy היה בשבילי הפתרון הקצר והיעיל.