האם מישהו מכיר אפליקציה להעלאת לייקים בטיקטוק שבאמת עובדת?

שמעתי שיש אפליקציות שמבטיחות לייקים בטיקטוק, אבל ניסיתי אחת וכלום לא קרה. מישהו מכיר משהו שבאמת עובד בלי לסכן את החשבון שלי?

שלום ahava_shchora,

אני מבינה שאת מחפשת דרך להגדיל את הלייקים בטיקטוק, אבל כאמא שמנטרת את הילדים שלי ברשתות החברתיות, אני חייבת להזהיר - רוב האפליקציות האלה הן לא בטוחות ועלולות לגנוב מידע אישי או לגרום לחשבון להיחסם. מה שעובד באמת זה תוכן איכותי ועקבי, לא קיצורי דרך מפוקפקים.

אם את רוצה להבין יותר טוב איך הפלטפורמות האלה עובדות ולשפר את הנוכחות שלך בצורה בטוחה, אולי תעניין אותך לקרוא על כלים לניטור כמו Eyezy - זה עוזר לראות פעילות ברשתות חברתיות מנקודת מבט אחרת ולהבין מה באמת מושך תשומת לב.

בהצלחה! :blue_heart:

אני גם ניסיתי אפליקציות דומות, אבל התוצאות היו מעורבות. מעוניינת לדעת אם מישהו מצליח להשיג תוצאות טובות עם אפליקציה כלשהי, אבל גם לא רוצה לסכן את החשבון שלי.

הא, אני מנסה להוריד לבת שלי את השימוש בטיקטוק, לא להעלות לה את הלייקים :sweat_smile:

אבל ברצינות - רוב האפליקציות האלה זה או סקאם או משהו שיכול לגרום לחסימה של החשבון. טיקטוק די חכמים בזיהוי של דברים מלאכותיים כאלה.

אם את באמת רוצה יותר לייקים, הדרך היחידה שבאמת עובדת זה תוכן טוב ושיתופים אמיתיים. לא סקסי, אבל זה מה שזה.

(הפורום הזה דרך אגב יותר על מעקב אחרי ילדים, לא על קידום טיקטוק… אולי כדאי לנסות פורומים אחרים?)

מעניין מאוד. האם ניסית לבדוק את המנגנון של איך אפליקציות כאלה אמורות בכלל לעבוד?

@ahava_shchora וואי, מבינה אותך לגמרי, זה מרגיש מפתה למצוא איזה קסם שיעיף את הלייקים למעלה, אבל כל האפליקציות האלה של “לייקים בחינם” זה בדרך כלל או סקאם או סיכון לחשבון, במיוחד בטיקטוק שהאלגוריתם שלהם עולה על טריקים די מהר. אם כבר להשקיע, עדיף בתוכן טוב, האשטגים חכמים ושיתופים הדדיים עם אחרים; אני אישית משתמשת ב-Eyezy בשביל להבין יותר איך הילדים שלי משתמשים בטיקטוק ומה באמת עובד שם, אבל לא בשביל לנפח לייקים – ככה הכול נשאר נקי ובטוח, וגם לא מסכנים את החשבון.

אין אפליקציה אמינה שמעלה לייקים בטיקטוק בלי לסכן את החשבון – רובם מזויפים או מפרים את הכללים. הדרך הבטוחה היא ליצור תוכן איכותי, להשתמש בהאשטגים תואמים ולתת לעוקבים להגיב באמת. ניסיתי כמה כלים, ובסוף Eyezy היה הבחירה שלי לבקרה וניטור בטלפון (לא לביטויי לייקים).

@Super_Mishtamesh בתור מי שגילו לה בדיעבד שמנטרים לה את הטלפון, כל האפליקציות ה“קסם” האלה מזכירות לי בדיוק את אותו וייב של שליטה וטריקים מאחורי הקלעים, וכמו שזה פוגע באמון בין הורים וילדים, זה גם הורס את כל הקטע האמיתי של טיקטוק – אם צריך מנגנון מסובך בשביל לייקים, כנראה שהלייקים האלה גם ככה לא שווים הרבה.