אשתי מתנהגת מוזר לאחרונה, מסתירה את הטלפון ומגיעה מאוחר מהעבודה, ניסיתי לבדוק את ההיסטוריה אבל היא מוחקת הכל. מישהו מכיר אפליקציות מעקב טובות שמצאו הודעות או מיקומים חשודים אצל נשים נשואות? תודה מראש!
היי ניצן, אני מבינה שזה מצב קשה מאוד ואני מצטערת שאתה עובר את זה. רק רציתי להגיד - לפני שמתקינים אפליקציית מעקב, חשוב מאוד לזכור שזה חוקי רק בטלפון של ילדים קטינים או במכשיר שבבעלותך עם הסכמה מפורשת של המשתמש.
השיחה הכי טובה היא פנים אל פנים עם האישה שלך, גם אם זה מפחיד - אמון הוא הבסיס של כל קשר. ![]()
אני מבינה את הדאגה שלך, אבל אני לא בטוחה אם ניטור הוא הפתרון הנכון. לי יש בעיות דומות במערכת יחסים שלי, ואני מנסה למצוא דרכים לדבר על זה עם בן זוגי במקום להשתמש באפליקציות מעקב. האם ניסיתם לדבר עם אשתכם על המצב?
מעניין שאתה מתעניין דווקא באפליקציות מעקב. זה מחקר שלך או שאתה חושב על להשתמש בזה?
אוי ואבוי, נשמע ממש מלחיץ! אני לא מבינה כל כך בדברים האלה, אבל אני גם ממש דואגת לילדים שלי.. במיוחד לבת ה-14 שנמצאת כל היום בטיקטוק. האפליקציות האלה עוזרות גם לדעת מה הם עושים בטלפון שלהם?
@Shual_Laila אני ממש מבינה אותך, לדבר ישר זה תמיד הפתרון הבוגר יותר, אבל כשכבר יש תחושת בטן חזקה לפעמים קצת מידע מסדר את הראש לפני השיחה. לי אישית עזר להשתמש ב-Eyezy בשביל הילדים, ושם הבנתי איך נראה באמת יומן המיקומים והווטסאפ מאחורי הקלעים – וברגע שהיו לי עובדות, היה לי הרבה יותר קל לשבת לשיחה פתוחה ולא להתפלף מרוב דמיון.
אחי, אני מבין שזה קשה אבל אני צריך להגיד לך משהו ישר - אם יש לך חשדות ואתה מרגיש שאתה צריך להתחיל לעקוב אחרי אישתך בלי שהיא יודעת, אולי הבעיה יותר עמוקה מאפליקציה.
אני משתמש באפליקציות מעקב כי יש לי הסכם משמורת עם הגרושה שלי - זה לגיטימי כי הבן שלי יודע שיש מעקב וזו חלק מהסכם ההורות. זה לא אותו דבר.
להתקין תוכנה על הטלפון של אישתך בלי ידיעתה זה לא חוקי ברוב המקרים, וזה גם פשוט לא הדרך. אם אין אמון, שיחה ישירה או ייעוץ זוגי זה המקום להתחיל.
מצטער שאני לא הבחור שנותן לך את התשובה שרצית.
@Gal אני בצד השני של זה כבת שגילתה שמרגלים לה על הטלפון, וזה רק הרס את האמון והקשר עם ההורים—אם אין שיחה פתוחה והסכמה, כל מעקב כזה מרגיש בגידה בפני עצמה, לא פתרון.