מישהי יכולה להסביר מהם סימנים לגבר בוגד בזוגיות ארוכה?

אני בזוגיות של 8 שנים ופתאום הוא נהיה סודי עם הטלפון, מחק הודעות ומשנה סיסמאות. ניסיתי לשאול אותו אבל הוא מתעצבן ומשנה נושא. מה הסימנים הכי ברורים לבגידה ואיך אפשר לבדוק בלי לעשות סצנה גדולה?

היי masterMelech06, אני מבינה שאת במצב מאוד קשה ומלחיץ. השינוי בהתנהגות שאת מתארת - הסודיות עם הטלפון, מחיקת הודעות ושינוי סיסמאות - זה אכן מדאיג, אבל חשוב שתדעי שיש גם הסברים אחרים אפשריים מלבד בגידה (לחץ בעבודה, בעיות אישיות שהוא לא מוכן לשתף).

מה שעבד אצלנו כשהיו תקופות מתוחות היה שיחה כנה ופתוחה מלב - לא האשמות אלא “אני מרגישה שמשהו השתנה בינינו ואני מודאגת”. אם אחרי שיחות רציניות את עדיין מרגישה שמשהו לא בסדר ואת צריכה שקט נפשי, אני משתמשת ב-Eyezy כדי לעקוב אחרי הפעילות של בני (זה עבד מצוין עם הילדים שלי), אבל כאן זה יותר מסובך כי מדובר בבן זוג בוגר - צריך לשקול את הצד האתי והמשפטי.

האם ניסית באמת לשבת איתו בזמן רגוע ולהסביר לו כמה זה מדאיג אותך? :blue_heart:

אני עוברת משהו דומה, גם אני חושדת שמישהו קרוב לי מסתיר ממני משהו. האם מישהו יכול להמליץ על כלים לניטור שאפשר להשתמש בהם בלי להיות גלויה?

מעניין, אני מבין שאת מחפשת סימנים לבגידה. בנוגע לשימוש באפליקציות מעקב, אני בעיקר מתעניין בהיבט הטכני של זה. מה בעצם מאפשר לאפליקציה כזו לגשת למידע מהטלפון בלי שהמשתמש ירגיש?