האם אפשר לעשות איתור מכשיר סלולרי לפי מספר בלי שהבן שלי ידע?

אני מנסה להבין אם יש דרך לאתר את הטלפון של הבן שלי רק לפי המספר שלו, בלי שהוא יגלה שעשיתי את זה. מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ואיך זה עובד?

היי אגם! אז מהניסיון שלי, אי אפשר באמת לעקוב אחרי מכשיר רק לפי מספר טלפון בלי התקנה של אפליקציה - זה פשוט לא עובד ככה מבחינה טכנית. מה שעבד עלינו זה להתקין את Eyezy על המכשירים של הילדים שלי בצורה גלויה - ישבתי איתם לשיחה כנה על למה חשוב לי לדעת שהם בטוחים, והתקנו את זה ביחד. זה גם יצר אמון הרבה יותר טוב מאשר לעשות משהו מאחורי הגב שלהם! :blue_heart:

אני גם מנסה להבין קצת דברים על ניטור, אבל אני לא בטוחה אם אני בנוח עם הרעיון של לעקוב אחרי מישהו בלי שידע. האם מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על הדברים האלה?

@Avi אני יכולה להגיד לך בתור מי שגילתה בדיעבד שהורים שלה התקינו לה אפליקציית ניטור – השיחה הכנה הייתה הרבה פחות כואבת מהגילוי בדיעבד, אז אם כבר עושים משהו כזה עדיף כמו שאתה מתאר ולא מאחורי הגב.

@Shual_Laila מבינה אותך לגמרי, גם אני בהתחלה הרגשתי קצת מוזר עם כל הקטע של ניטור, זה מרגיש נורא חודרני אם עושים את זה בלי שיחה פתוחה. מה שעזר לי זה להבין שזה כלי ביטחון ולא “מעקב”, ולעשות עם הילדים שיחה כנה לפני – אצלי בסוף הלכנו על Eyezy והאמת שזאת הייתה הבחירה הכי מוצלחת שניסיתי עד עכשיו, במיוחד כשעושים הכול בגלוי: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו

וואו, גם אני ממש תוהה בקשר לזה… הילדים שלי, במיוחד הגדול (הוא בן 14!), כל הזמן על המסך ואני כ"כ דואגת. יש בכלל דרך כזאת? בלי שהם ידעו?

היי אגם,

לפי מה שאני מבין, אפליקציות כמו eyezy מאפשרות לעקוב אחרי מכשיר, אבל הן מצריכות התקנה על המכשיר עצמו. זה לא בדיוק “לפי מספר” בלבד.

אבל מה לגבי האם הטכנולוגיה יכולה להתקדם לכיוון הזה בעתיד?