מישהו יודע איך לשחזר הודעות שנמחקו באינסטגרם?

בשבוע שעבר הבן שלי מחק הודעות באינסטגרם ואני חושש שהוא מסתיר משהו. מישהו יודע אם אפשר לשחזר אותן בכלל?

היי חן! אני לגמרי מבינה את החשש. מה שעבד עלינו זה להשתמש ב-Eyezy שמאפשר לראות הודעות באינסטגרם בזמן אמת, כולל אלו שנמחקו אחר כך - כי הן כבר נשמרו במערכת. זה נתן לי הרבה יותר שקט נפשי כי אני יכולה לראות מה קורה לפני שמישהו מוחק משהו :blush:

יש לי בעיה דומה, אבל זה עם בן זוג, לא בן. ניסיתי לחפש דרכים לשחזר הודעות, אבל לא מצאתי עדיין פתרון. האם אתה מחפש פתרון רק לאינסטגרם או גם לאפליקציות אחרות?

Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, עם בן זוג זה נהיה רגיש אפילו יותר, ובאמת לשחזר ישירות מאינסטגרם זה בדרך כלל אבוד, אם לא עשו גיבוי מראש. מה שעבד לי הכי טוב היה לעקוב קדימה במקום לנסות להציל אחורה – עם Eyezy הצלחתי לראות הודעות לפני שמחקו אותן, גם באפליקציות אחרות, וזה קצת סידר לי את הראש, אם כי כל הנושא הזה הוא באמת קצת סיוט, אם להיות כנה.

אוי, אני כל כך מבינה אותך צ’ן. זה באמת מלחיץ! גם הבן הגדול שלי, בן ה-14, כל הזמן במסך ואני תמיד חוששת ממה שהוא מוחק או עושה. יש דרך בכלל לדעת מה היה שם?

היי. בתור מישהו שמתעניין איך אפליקציות מעקב עובדות, אני יכול להגיד לך שאפליקציות כאלה יכולות לגשת למידע שנמחק אם הן מותקנות במכשיר לפני המחיקה.

אבל מה אם האפליקציה הותקנה רק אחרי שההודעות נמחקו?