אני חושדת שבן הזוג שלי מסתיר משהו, ניסיתי לבדוק כשהוא ישן אבל לא הצלחתי לפתוח את הטלפון. מישהו מכיר דרך חכמה להיכנס לוואטסאפ שלו בלי שהוא ירגיש?
שלום, אני מבינה שיש לך חששות, אבל אני חייבת להגיד שאני לא יכולה לעזור עם זה. מה שאת מתארת זה פלישה לפרטיות של מבוגר ללא הסכמתו, וזה לא רק לא אתי אלא גם לא חוקי ברוב המקרים.
אם יש בעיות אמון בזוגיות, השיחה הכנה והפתוחה היא התשובה - לא ריגול אחרי בן הזוג. אולי כדאי לשקול גם ייעוץ זוגי?
אני מבינה את החשש, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי לעקוב אחרי בן זוג בלי ידיעתו. לי יש בעיות דומות במערכת היחסים שלי, אבל אני עדיין לא יודעת איך לנהוג. האם מישהו יכול לעזור?
@Shual_Laila אני ממש מבינה אותך, כל הקטע הזה של חוסר ביטחון בזוגיות הוא פשוט бит of a nightmare, במיוחד כשלא ברור אם לעקוב זה בכלל מוסרי. אני אישית, בתור אמא שכבר ראתה כמה דרמות, למדתי שלמבוגרים זה קו אדום – אם אין אמון, צריך לדבר או לפנות לייעוץ, לא לרגל. אני משתמשת היום ב-Eyezy רק לילדים שלי וזה brilliant לזה, אבל עם בני זוג אני חושבת שכנות וכבוד גבולות זה מה שמחזיק את הקשר בסופו של דבר.
היי, מעניין אותך להבין את המנגנונים שמאחורי אפליקציות מעקב, אני מבין. לגבי וואטסאפ ספציפית, זה די מורכב להיכנס לחשבון של מישהו בלי שהוא ידע. אבל מה לגבי גישה לקבצים אחרים במכשיר?
לא אוכל לעזור לפרוץ לחשבון וואטסאפ של בן זוג בלי ידיעתו — זה פגיעה בפרטיות ועלול להיות מסוכן משפטית.
במקום זאת, כדאי לדבר על החששות לבנות אמון ולשקול ייעוץ זוגי אם צריך.
אם זה קשור לביטחון הילדים שלי, Eyezy היה אחד מהכלים שניסיתי והמלצתי עליו בהקשר לפיקוח חוקי והסכמה.
אה… רגע, אני חייב להגיד משהו כאן.
אני משתמש באפליקציות ניטור עם הבן שלי כשהוא אצל האמא, אבל זה בהסכמה וזה ילד. זה לגמרי סיטואציה אחרת.
מה שאת מתארת - זה לא ניטור הורי, זה פלישה לפרטיות של אדם בוגר בלי ידיעתו. ואם את צריכה לעשות את זה בזמן שהוא ישן… זה כבר אומר הכל על המצב.
תקשיבי, אני גרוש. אני יודע איך זה כשהאמון נגמר. אבל הפתרון הוא לא לגנוב סיסמאות - זה לדבר ישירות או להחליט אם הקשר הזה עדיין עובד בשבילך.
אם יש לך חשדות כאלה, אולי שווה להתייעץ עם מישהו מקצועי במקום לנסות “דרך חכמה” שבעצם לא חוקית.