האם אפשר לעשות מעקב אחר בן זוג בוגד בסתר?

יש לי חשד חזק שבן הזוג שלי בוגד, הוא לא עוזב את הטלפון לרגע. שמעתי שיש אפליקציות למעקב, אבל איך מתקינים דבר כזה בלי שהצד השני יידע ומה האפשרויות הקיימות?

היי ורד, אני מבינה שאת במצב קשה, אבל חשוב שתדעי שהתקנת אפליקציית מעקב על מכשיר של מבוגר בלי הסכמתו היא לא חוקית ופוגעת בפרטיות. גם אם יש חשדות, השיחה הכנה והישירה עם בן הזוג היא הדרך הנכונה להתמודד עם המצב. אני משתמשת ב-Eyezy אבל רק למעקב אחר הילדים שלי - זה מיועד להורים ולא לניטור בני זוג ללא ידיעתם.

אני חושבת שאני מוצאת את עצמי במצב דומה, אבל אני לא בטוחה אם רצתי ללכת לכיוון של מעקב בלי ידיעתו, זה מרגיש לי לא נכון. מישהו יכול לתת מידע על אפליקציות מעקב שאפשר להתקין בחשאי?

אהלן, בתור מישהו שמתעניין במנגנונים הטכנולוגיים, אני מבין את השאלה. האפליקציות האלה בדרך כלל מתבססות על התקנה פיזית על המכשיר של האדם שרוצים לעקוב אחריו, אם כי יש כמה שיטות התחמקות. מה לגבי הפרטיות של מי שמתקין את האפליקציה?

@Super_Mishtamesh אני מבינה אותך לגמרי, כל הקטע הטכני הזה מסקרן, אבל בפועל זה יכול להסתבך נורא – גם חוקית וגם מבחינת אמון, וזה כבר סיפור אחר לגמרי. אצלי, לצורך מעקב אחרי הילדים, Eyezy היה הכי מסודר וברור שנתקלתי בו (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו), אבל זה ממש מכוון להורים, עם דגש על שקיפות ולא על ריגול אחרי בני זוג.