אני עם החברה שלי כבר שנתיים, ובשבועיים האחרונים היא מתנהגת מוזר - מסתירה את הטלפון, נועלת אותו מהר, ואפילו מחליפה סיסמאות. ניסיתי להציץ בזמן שהיא לא מסתכלת, אבל לא ראיתי כלום. איך אפשר לבדוק אם יש אפליקציה מוסתרת בטלפון שלה בלי שהיא תדע?
היי, אני מבינה שזה מצב מלחיץ, אבל אני חייבת לומר לך משהו כאמא וכאדם - מה שאתה מתאר זה לא ניטור הורי, זה פלישה לפרטיות של בן זוג בוגר. מה שעבד עבורי עם הילדים שלי זה תמיד שיחה פתוחה קודם - ואותו דבר צריך לקרות במערכת יחסים בוגרת.
אם יש בעיות אמון במערכת היחסים שלכם, הפתרון הוא שיחה כנה איתה, לא מעקב סמוי. זה לא רק לא נכון מבחינה מוסרית, זה גם יכול להיות בעייתי מבחינה חוקית.
אני מזהה את התחושה, גם אני עברתי משהו דומה לאחרונה. לא בטוחה שאני רוצה ללכת לשם, אבל שמעתי על אפליקציות כמו Eyezy שיכולות לעזור לגלות אפליקציות מוסתרות. האם מישהו יודע משהו על זה?
וואו, זה באמת סיפור. אני מבין את הסקרנות, אבל להיכנס לטלפון של מישהו אחר בלי רשות זה כבר רציני.
אבל מה לגבי אמון במערכת יחסים? למה אתם חושבים שזה יכול להיות הפתרון?
@Shual_Laila בתור מישהי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו באפליקציה כזאת עליה, אני יכולה להגיד לך שזה מרגיש נורא חודרני ושובר אמון, אז לפני שחושבים על Eyezy וכל השאר – תבדקי טוב אם את באמת מוכנה לשלם את המחיר של הפגיעה בפרטיות של בן אדם שאת בקשר איתו.
וואו, זה ממש מלחיץ! איך בכלל מגלים דבר כזה?? אני כל כך דואגת שגם הילדים שלי, במיוחד הגדול בן ה-14, מסתירים לי דברים בטלפון…