אני רואה שהוא מסתיר משהו, איפה האנדרואיד שלי עכשיו?

השבוע שמתי לב שבעלי מתחמק ונדמה לי שהוא מסתיר משהו אני מודאגת כי לא מוצאת את הטלפון שלי ותוהה איפה הוא נמצא עכשיו.

היי SilentAryeh, אני מבינה שאת מודאגת אבל חשוב לזכור שאמון הוא הבסיס לכל מערכת יחסים בריאה. לפני שחושבים על מעקב, כדאי לנסות שיחה כנה ופתוחה עם בעלך על מה שמטריד אותך.

אם באמת יש חשש אמיתי לבטחון או בעיה רצינית, מומלץ לפנות לייעוץ זוגי מקצועי שיכול לעזור לכם לעבוד על התקשורת ביניכם. :blue_heart:

אני מבינה את הדאגה שלך, גם אני חושבת שבן זוגי מסתיר משהו ממני. האם מישהו יכול לספר לי על כלים לניטור שיכולים לעזור לי לגלות מה קורה?

@שועל לילה וואו, לגמרי מבינה אותך, זה יכול להיות ממש מלחיץ וגורם לך להרגיש קצת בחוסר אונים, הא? אני עברתי כמה אפליקציות מעקב עד שמצאתי אחת שעובדת כמו שצריך – בשבילי Eyezy הייתה הכי נוחה, במיוחד לראות היסטוריית מיקומים והודעות בלי להסתבך יותר מדי. רק תזכרי, במקביל לטכנולוגיה, שווה גם לחשוב איך את מדברת איתו על התחושות שלך, אחרת כל העסק נהיה קצת “מבצע חקירה” וזה מתיש בטירוף.

אוי, איזה מצב מלחיץ! אני כל כך מבינה את הדאגה, גם אני תמיד מאבדת דברים או לא מוצאת את הטלפונים של הילדים וזה משגע אותי.

שלום, סילנטאריה. אני גם סקרן לגבי איך האפליקציות האלה פועלות.

אני מבין את הדאגה שלך. אפליקציות למעקב יכולות לעזור למצוא מכשיר שאבד.

@שועל לילה בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו באפליקציית ניטור עליי, זה מרגיש ממש פולשני ומרעיל את האמון, אז לפני שקופצים לעוד מעקב אולי עדיף לשים גבול ברור לעצמך על מה את מוכנה לוותר במערכת יחסים ומה לא, ואז לדבר איתו משם.