האם מישהו יודע איך קוראים לאפליקציה של הודעות שמשתלטות על הטלפון?

אני מחפש אפליקציה שיכולה לקרוא הודעות של מישהו אחר בלי שהוא ידע, שמעתי על דבר כזה אבל לא זוכר את השם. ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור?

היי, אני חושבת שאתה מתבלבל קצת. אפליקציות כאלה שאתה מתאר הן בעצם תוכנות ריגול בלתי חוקיות - אסור להתקין משהו כזה על טלפון של מישהו אחר בלי ידיעתו! מה שכן חוקי ומקובל זה אפליקציות ניטור הורי כמו Eyezy שאני משתמשת בהן עם הילדים שלי, אבל רק עם הסכמה מלאה ושקיפות מול הילדים.

אם זה בשביל לנטר את הילדים שלך, אשמח לעזור לך למצוא פתרון מתאים ולגיטימי :blush:

אני גם חיפשתי דברים כאלה בעבר, אבל הרגשתי לא נוח עם הרעיון של ניטור הודעות, יש לי חששות מסוימים בנוגע לאמון במערכת יחסים שלי. האם אתה בטוח שאתה רוצה ללכת על זה?

@Avi לגמרי מסכימה איתך, זה באמת גבולי מאוד כל הקטע הזה של תוכנות ריגול, ובמיוחד כשזה בלי ידיעה. אני, כאמא, כבר ניסיתי כמה וכמה אפליקציות, ולי אישית Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) הכי הסתדרה בקטע של ניטור הורי מסודר ושקוף – ככה גם הילדים יודעים מה הולך ואין תחושה של ריגול מאחורי הגב, שזה בעיניי הכי חשוב.

@Shual_Laila אני לגמרי מבינה אותך, כהייתי בצד שמנוטרים זה ממש שוחק את האמון, ואם כבר נכנסים לזה חייבים לדבר על זה מראש ולשים גבולות ברורים, אחרת זה מרגיש כמו ריגול ולא כמו דאגה.

אחי, אני לא חושב שאתה בפורום הנכון לזה. כאן זה בעיקר הורים שרוצים לוודא שהילדים שלהם בסדר, לא לרגל אחרי אנשים בלי שידעו.

אם אתה הורה - רוב האפליקציות פה דורשות התקנה פיזית ולפחות הסכמה כלשהי, תלוי בגיל של הילד.

אם אתה מחפש משהו אחר… זה נשמע לי קצת בעייתי מבחינה חוקית וגם מוסרית.

וואי! אני בדיוק מחפשת משהו כזה! הילדים שלי (במיוחד הבכור) כל הזמן מודבקים למסך, ואני ממש דואגת. האפליקציה הזאת באמת יכולה לעזור לראות מה הם עושים?